פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ורציתי לדעת איזו גרסה של ויסטה לקנות HOME PREMIUM 32 BIT OEM אוHOME PREMIUM 64 BIT OEMהמפרט של המחשב הוא:INTEL CORE 2 DUO 6420GIGABYTE P35-S3G. SKILL 2GB 4CLHD WD 250 WAAKSGEFORCE 8800 GTS 640 MB LEADTEKהמחשב משמש גם לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס 2007(שיש לי חוקי) ולמשחקים.תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים עדיף ה 64,לצורך ניצול המעבד,אולם יש דברים שעדיין לא עובדים על 64 ועל 32 כן,אני מציע לך לבדוק תוכנות שאתה מתכוון לשים ומשחקים האם הם עובדים על 64,כולל דרייברים,שכיום כבר יש לכרטיסי המסך.אבל ככל שהזמן עובר יותר דברים עובדים על 64.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אולי תנסה Dual Boot?אני עובד עם זה,עד שתחליט מה בא לך ותסיר את המערכת הפעלה השניה.אלא אם אין לך כבר XP ואתה לא יכול,אז באמת תישאר עם ה32BIT,או שתיהיה עם 64BIT, רקתבדוק שכול הדרייברים מתאימיםוכול הדברים שאתה צריך תואמים,ביינתים מומלץ XP PRO SP2 בהצלחה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים עדיף 64ביט אלא אם אחד הדרייברים / תוכנה קריטית לא עובדת שם. שווה את הניסוי בכל מצב, לטעמי.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר אולי תנסה Dual Boot?אני עובד עם זה,עד שתחליט מה בא לך ותסיר את המערכת הפעלה השניה.אלא אם אין לך כבר XP ואתה לא יכול,אז באמת תישאר עם ה32BIT,או שתיהיה עם 64BIT, רקתבדוק שכול הדרייברים מתאימיםוכול הדברים שאתה צריך תואמים,ביינתים מומלץ XP PRO SP2 בהצלחה.אני לא מתלהב מהדואל בוט- כל דבר יהיה צריך להיות מותקן פעמיים - וזה כולל את ה70 ג'יגה משחקים שיש לי ואת האופיס 2007 וכל שאר התוכנות למיניהם.לא נראה לי בכלל שיהיה לי מספיק מקום להתקין הכל פעמיים.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אחי תקנהVISTAיש לי עכשיו מותקן על המחשבXP SP2VISTASERVER 08 B3 LINUX UBUNTUאני בהתחלה בקושי השתמשתי בVISTAעכשיו אני בעיקר משתמש בזהזה הרבה יותר נוחוזה רץ בסדר גמוראנשים נגדXPבגלל שזה מערכת הפעלה שיש כבר איזה 6 שנים בשוקאז קשה לשבור הרגליםעכשיו ממש יוצא גםSP1ושמעתי שזה עמור לשפר את הביצועים של המחשב בפעולות הרגילותוגם כל מיני דברים של אבטחהוגם חבל שתקנהXPועוד שנה או מקסימום שנתייםאתה תיהיה חייב לשדרגבגלל שיצאו מלא דבריםפ שיעבדו אם וויסטה ולא אםXPכתוצאה מזה ש אקס פי מאוד מיושן
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אני עובד עם 64bit - לא נתקלתי בשום דבר שעדיין אין לו דרייבר ברשת.לדעתי אין סיבה היום להתקין 32 ביט במחשב כמו שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים יעילות.המעבד שלך יודע לעבוד עם 64ביט בקלות - כאשר אתה עובד ב 32ביט, אתה מבזבז שעון אחד על כל פעולה שצריכה 64 ביט.קצת חבל לא?נכון, רוב התוכנות היום עובדות על 32ביט, אבל זו מגמה שמשתנה. ומכיוון שלא אמורות להיות בעיות מיוחדות, אין סיבה להשאר עם 32 ביט.זה כמו לאמר שהיום אין אף משחק שעובד בDX10, אז למה לא להשאר עם DX9c? רק שבמקרה של DirectX זה רק להתקין משהו כמה דקות וזהו. מערכת הפעלה זה קצת יותר טירחה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אתם מדברים שטויות.רוב התוכנות כיום עובדות רק על 32 Bit ואם הוא יקנה את הגירסאת 64 Bit רוב הסיכויים שהוא ידפק - כי תוכנות שעובדות על 32Bit לא ירוצו על מערכת הפעלה שרצה ב 64Bit.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אתם מדברים שטויות.רוב התוכנות כיום עובדות רק על 32 Bit ואם הוא יקנה את הגירסאת 64 Bit רוב הסיכויים שהוא ידפק - כי תוכנות שעובדות על 32Bit לא ירוצו על מערכת הפעלה שרצה ב 64Bit.אני רק רוצה להגיד לך שאתה מדבר שטויות כי ויסטה 64 מריצה X86 יופיודי עם ההמשפט השטותי הזהיהיו לך המון בעיות תאימותדרייברים יש באינטרנט לכל מערכות ההפעלה ולכל הגרסאותתוכנות יש תאימות לX64 ויש תאימות לX86ומה שאין תאימות עושים מצב תאימות לXPהנה תראו תמונה שויסטה X64 מריצה X86 יופי טופי![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אני רק רוצה להגיד לך שאתה מדבר שטויות כי ויסטה 64 מריצה X86 יופיודי עם ההמשפט השטותי הזהיהיו לך המון בעיות תאימותדרייברים יש באינטרנט לכל מערכות ההפעלה ולכל הגרסאותתוכנות יש תאימות לX64 ויש תאימות לX86ומה שאין תאימות עושים מצב תאימות לXPהנה תראו תמונה שויסטה X64 מריצה X86 יופי טופי!אמת.לויסטה אפילו יש תקיה מיחדות לתוכנות של "32 ביט".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.