עבור לתוכן

פירמוט מלא לפני התקנת ויסטה.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב!

אני מתכנן לפרמט היום את המחשב ולעשות פירמוט מלא לפני התקנת הוינדוס. עד כמה שזכור לי מההתקנהה הקודמת, אין אפשרות לפירמוט מלא, אלה רק מהיר.

יש למישהו איזושהי דרך לעשות את זה? (מדובר על ההתקנה של ויסטה לא XP)

תודה.

פורסם

תפרמת באף דיסק הישן והטוב

פורסם

תפעיל את המחשב שקודם יעלה מה דיסק,בהתקנה של הויסטה יש אופציה לפרמוט,בקטע של בחירת כונן ההתקנה,מאוד פשוט. :)

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם. אני לא מצליח להעלות את ה DOS בבוט (אחרת הייתי עושה FORMAT C) יש למישהו איזה BOOTABLE DISK עם FDISK?

yuraxp אני יודע שקיימת האפשרות, אך זאת אפשרות של פירמוט מהיר. יש שם גם פירמוט מלא?

פורסם

בנרו יש אפשרות לעשות דיסק bot

בלי בעיה ביכלל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ומה אני פשוט צורב קובץ BAT שאני כותב בו FORMAT C: וצורב את זה כ- BOOTABLE CD?

פורסם

חח לא יותר פשוט רק צורב דיסק הנרו עושה הכול

מכניס אותך לדוס + אף דיסק הכי פשוט בעולם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אהה וואלה? לא ידעתי את זה.. חשבתי האפשרות הזאת גורמת לדיסק שאתה צורב (עם כל התכנים שאתה צורב עליו) ליהיות BOOTABLE.

תודה רבה אני כבר מנסה את זה.

פורסם
  • מחבר

טוב זאת שאלה קצת (הרבה) מטומטמת. אבל איפה הכפתור שמתחיל את הצריבה? אחרי שלחצתי ב nero smart start על ה make bootable cd, נפתח לי החלון שבתמונה ועברתי לטאב BURN ואני לא מוצא פה את הכפתור שמתחיל את הצריבה :nixweiss:

viewsr1.jpg

nero 7 ultra

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי איפה הכפתור שמתחיל את הצריבה? בבקשה זה די מעכב אותי. nero 7

פורסם

מה מהצב הורדתי נרו 7 לא מצאתי את זה תוריד נרו 5 אקספרס שמה יש את זה בדוק

בנרו 6 אני לא יודע אם יש

פורסם
  • מחבר

אני מצתי את זה בנרו 7, בנרו סמארט סטארט צריך ללחוץ עך הכפתור שמלאלי ביותר מהשלוש שלמטה בצד ימין. (זה אפשרויות מתקדמות) ואז הולכים ל DATA ואתה תמצא את זה.

ואז זה פותח את החלון שצילמתי, אבל אני פשוט לא מוצא את הכפתור שמתחיל צריבה. :screwy::nixweiss:

פורסם

אני חוזר בי סליחה אני עשיתי תמונות מסח עם וצרבתי דיסק לבדוק אם זה עובד :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שהשקעת :) עכשיו אני רואה אצלך שיש כפתור BURN ואצלי אין :nixweiss: WTF?

הדיסק בכונן והכל. תראה בתמונה שהעלתי קודם. פשוט הכפתור של ה NEW לא משתנה ל BURN שאני עובר לטאב BURN וגם שאני לוחץ עליו אז הוא פותח "דיסק חדש" והוא לא מתחיל לצרוב.

פורסם

או קי ננשה ככה

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים