עבור לתוכן

תוך כמה זמן אמור להשפיע השדרוג במהירות האינטרנט?

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר.

אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצהובה בפ"ת - הכי קרוב לת"א), ואז התחלתי להוריד קובץ של 100MB מ- RapidShare (עם פרימיום) והמהירות היתה 50KBPS לפעמים זה קורה גם...

הבוקר נכנסתי ישר ל-SpeedTest והמהירות בערך אותו דבר כמו אתמול וכמו לפני שבוע ועכשיו בדיוק התחלתי הורד של קובץ בגודל 75MB והמהירות הקבועה היא 93KBPS כמו תמיד מ-RapidShare אצלי, עכשיו, תוך כמה זמן השדרוג יתממש, אני רוצה להוריד במהירות יותר גבוהה כבר.

תודה רבה.

פורסם

צריך גם לשדרג את התשתית (בזק\הוט), אחרת כמובן לא יהיה שום שינוי.

פורסם
  • מחבר

אה... אוקיי אני אדבר איתם (הוט) אח"כ, תודה רבה.

אוקיי אחרי הרבה טלפוני ובעיות הסתדר והמהירות עלתה ל אחד וחצי איזה מהירות נדירה, 186KBPS מקסימום מהירות הורדה הכל טס!

חבל שאין לי 5MB...

פורסם

בנוסף, קח גם בחשבון שSpeedTest זה אתר שבודק מהירות לחו"ל ..

ומאחר והמשיח עדיין לא הגיע, קשה לי להאמין שהתשתית של נטוויז'ן לחו"ל מושלמת.

לכן כדי לבדוק אם שודרגת מבחינת מהירות, המקום הנכון לבדיקה יהיה דרך האתר שלהם.

http://cables2.netvision.net.il/test/

פורסם

לרוב שאתה משדרג דרך הספקים הם מסדרים את זה עם התשתית (לפחות אצלי ב012... מעולם לא דיברתי עם הוט)

פורסם

ממש ממש לא ....

אולי במקרה הפרטי שלך הנציגת שירות עשתה לך טובה

פורסם

ממש ממש לא ....

אולי במקרה הפרטי שלך הנציגת שירות עשתה לך טובה

בכל הפעמים ששידרגנו לא היינו צריכים להתקשר לתשתית... (3 פעמים)

פורסם

אממ ...

בוא נסכים שלא צריך לסמוך עליהם שיעשו את זה אלא לוודא זאת מולם במעמד השיחה? (:

פורסם

מהנסיון שלי עם נטויז'ן תמיד הייתי צריך לשבת עם התמיכה והשירות שלהם עד שהם ביצעו את השידרוג ששילמתי עליו.

פורסם
  • מחבר

אחרי ששדרגתי היו בעיות עם הראוטר, לא יכלתי לעבוד עם הראוטר הייתי חייב לחבר את המודם ישירות למחשב ורק אז היה עובד האינטרנט והייתי איתם בטלפון מלא זמן והיום הייתי עם איזה מישהו והבעיה תוקנה.

איזו מהירות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים