פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש לי ראוטר של חברת level one ויש בו גם firewall והfirewall חוסם לי מלא מישחקים בלי הודעה אפילו מישהוא יודע איך אני מבטל את הfirewall באופן זמני מתי שאני משחק במשחקים האלה..
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני חושב שיש לך ראוטר כמו שלי אתה צריך לפתוח פורטים עם אני לא טועה כנס לאינטרנט תכתוב איפה שכותבים אתר את זה 10.0.0.138 שם יהיה לך כתוב פעם אחת admin ובשני אתה כותב אותו דבר זה כאילו הסיסמא אחרי זה יש לך advince תלחץ על זה ורד למטה יש שם פורטים שם אתה פותח אותם מקווה שזה כמו שאצלי וזה יעזור לך
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אני חושב שיש לך ראוטר כמו שלי אתה צריך לפתוח פורטים עם אני לא טועה כנס לאינטרנט תכתוב איפה שכותבים אתר את זה 10.0.0.138 שם יהיה לך כתוב פעם אחת admin ובשני אתה כותב אותו דבר זה כאילו הסיסמא אחרי זה יש לך advince תלחץ על זה ורד למטה יש שם פורטים שם אתה פותח אותם מקווה שזה כמו שאצלי וזה יעזור לך זה לא ככה אבל אני יודע איך אני פותח פורטים פשוט יש משחקים שאני לא יודע מה הפורטים שלהם אז זה בעיה... אני צריך משהוא שמבטל לגמרי את הfirewall.. ובקשר לשני אין לי מושג למה אני צריך להיכנס שמה או מה עושים יש לך משהוא בעיברית..?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר הינה תמונה... Shot at 2007-08-10 איך אני יודע איזה דגם זה? מה שכתוב על הקופסא זה WBR-3408...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.