עבור לתוכן

מחפש תוכנה לניגון סרטי HD (720P-1080P)

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

עם המפרט שלי, אני מנגן סרטי HD ללא בעיה ב MEDIAPLAYER, אבל המעפן לא תומך ב AC3 ואני מאבד את חווית הסראונד. שאני מנגן סרטים בנגן ה GOM הממכר, הסאונד עובד מצוין, אבל שם הסרטים מקרטעים.

יש למישהו המלצה לנגן שמנגן סרטי HD טוב וגם שומר על איכות השמע?

לפרוטוקול, הורדתי את מטרושקה וכו'. אשמח גם אם אתם מכירים פאץ' שגורם ל MEDIA PLAYER כן להכיר ב AC3 (לפצל אותו כמו שצריך לסראונד).

פורסם

היי חברים,

עם המפרט שלי, אני מנגן סרטי HD ללא בעיה ב MEDIAPLAYER, אבל המעפן לא תומך ב AC3 ואני מאבד את חווית הסראונד. שאני מנגן סרטים בנגן ה GOM הממכר, הסאונד עובד מצוין, אבל שם הסרטים מקרטעים.

יש למישהו המלצה לנגן שמנגן סרטי HD טוב וגם שומר על איכות השמע?

לפרוטוקול, הורדתי את מטרושקה וכו'. אשמח גם אם אתם מכירים פאץ' שגורם ל MEDIA PLAYER כן להכיר ב AC3 (לפצל אותו כמו שצריך לסראונד).

אני מאוד אוהב את PowerDVD, אבל גם כל תוכנה כמו BSPLAYER תנגן לך הכל מצוין עם הקודקים המתאימים....

פורסם

זה לא בעיה במדייה פלייר, זאת כנראה בעיה בקודק... אין שום סיבה שהוא לא ינגן AC3 כל עוד יש קודק שמותקן כמו שצריך.

תוריד את AC3Filter, הקודק הכי טוב שיש לפיענוח של AC3 וגם DTS שנהיה יותר ויותר נפוץ. בכל מקרה האמת כדאי שתחליף ל-BSPlayer או נגן אחר, מדיה פלייר די מגעיל (טוב נו, מיקרוסופט).

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה BSPLAYER (גם גרסת הפרופשינל), ומשום מה הוא מסרב להכיר ב AC3, בעוד שה GOM מנגן אותו בלי בעיה. אגב בניגון וידאו, לטעמי רואים ב GOM טוב יותר...

פורסם

BSPLAYER לא מהווה תחליף ל AC3, אתה עדיין צריך להוריד את ה AC3 CODEC

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=3284&s=12

אם זה עדיין לא עובד לך, כנס להגדרות של ה AC3 דרך הקיצור דרך בתפריט ההתחל, ותגדיר שם יציאה ל 4 רמקולים, QUAD או 5, מה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, השתמשתי ב AC3 CODEC והוא אכן עובד טוב.

העניין הוא ש ב BSPLAYER הווליום חלש בצורה משמעותית מה GOM. לא משנה לאיזה מקסימום אני אעלה אותו (גם בתפריט בתוכנה, גם ברמקולים בחוץ, גם בטסקבר).

מישהו יודע?

פורסם

כן, תעלה את הווליון מההגדרות של ה AC3, כנס להגדרות דרך התפריט התחל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

GOM משתמש בקודקים פנימיים. למיטב ידיעתי יש רק מימוש חופשי אחד של h.264 (לפחות רק אחד סביר) והוא לא ברמה של קודקים סגורים כמו CoreAVC. אני מתאר לעצמי שהתקנת קודק יעיל ל- h.264 (בנפרד או כחלק מחבילה) וה- WMP משתמש בו. בדוק בהגדרות של GOM, האם ניתן לומר לו לא להשתמש בקודק הפנימי שלו עבור h.264?

פורסם

פשוט תחפרו בהגדרות ובפילטרים של התוכנה ותשנו למה שאתם צריכים... התוכנה שבה אתם מנגנים את הסרט היא דיי שולית, מה שחושב זה הקודאקים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם!

שלומפי, יש לך המלצות נוספות בהגדרות של ה AC3?

פורסם

תודה רבה לכולכם!

שלומפי, יש לך המלצות נוספות בהגדרות של ה AC3?

לא ממש, אני רק הגברתי את הווליום ואת מספר הרמקולים

פורסם

אני משתמש ב DivX פלייר והוא מנגן לי סרטים בHD סבבה לגמרי...

פורסם

זה לא אומר כלום אם לא תביא את המפרט שלך ,איכות הסרט המדוייקת ... אם תוסיף גם באיזה קודאקים אתה משתמש זה יכול לעזור עוד יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים