עבור לתוכן

לוח אם | ASUS P5PE-VM P865G כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים !

יש לי כמה שאלות ...

1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?..

2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?..

3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?..

4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?..

5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?..

תודה מראש לעונים,

משה

פורסם

1. כן ..

2. כן ...

3. יעבוד אך הוא תומך גם במעבדי הC2D למיניהם..כאשר מעבדים בבאס 800 יעבוד עם הכרטיס מסך המובנה..ומעבדי ה1066 יעבדו עם חיצוני (מה שאצלך קיים)

4. כן....

5. לא...

פורסם
  • מחבר

1. כן ..

2. כן ...

3. יעבוד אך הוא תומך גם במעבדי הC2D למיניהם..כאשר מעבדים בבאס 800 יעבוד עם הכרטיס מסך המובנה..ומעבדי ה1066 יעבדו עם חיצוני (מה שאצלך קיים)

4. כן....

5. לא...

בקשר לתשובה 3 ... 1066 מה זה ?.. זה משהו של המעבד שכתבתי למעלה ?..

בקשר לתשובה 5 ... כשכתבת לא התכוונת ללא יענו שלא יהיה צוואר בקבוק או ל - לא שכן יהיה צוואר בקבוק ?..

ועוד משהו ... אני כבר מבולבל, אני לא יודע איזה מעבד כדאי לי לקנות ... Bam65 מהפורום (http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=36340) אומר שהמעבד הזה Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX לא יעבוד עם הלוח הנ"ל ואתה + נציג בחנות של פנדה מחשבים (pandas.co.il) אומרים שזה דווקא כן יעבוד ... אני כבר לא יודע מי דובר אמת ... יש מצב אתה בודק לי את זה איכשהו יענו 1000% אם המעבד Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX יעבוד עם הלוח אם או לא ?..

Bam65 טוען במידה וזה כן יעבוד עם הלוח אם הנ"ל אז הוא לא יקבל את ה - 2 זכרונות של ה - 512 כל אחד DDR400 אלא כ - 200 Mhz ...

אני צריך תשובה עד מחר בערך ב - 3 אחה"צ איזה מעבד עדיף לי לקנות (ושגם יתאים ללוח אם שלי 100000%) ... זה Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX או זה Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 ?..

פורסם

יש לך את רשימת המעבדים הנתמכת למעלה , ואכן הלוח תומך ב 4300 ,

אבל למה ללכת על הלוח הזה ? יש לוחות הרבה יותר טובים במחיר זול

פורסם
  • מחבר

יש לך את רשימת המעבדים הנתמכת למעלה , ואכן הלוח תומך ב 4300 ,

אבל למה ללכת על הלוח הזה ? יש לוחות הרבה יותר טובים במחיר זול

כי אני לא יכול ... אבא שלי שיגע אותי ... הוא הסכים בהתחלה לקנות לי רק כרטיס מסך ובגלל שהלוח אם שלי תומך רק ב - AGP 8x הייתי צריך להזמין כ"מ מתאים ואחר כך אחרי שעשיתי הזמנה והכרטיס הגיע כבר פתאום אבא שלי הסכים גם לקנות מעבד + לוח אם חדש אז נדפקתי ... עכשיו אני צריך למצוא מעבד טוב שיתאים ללוח אם חדש טוב ושהלוח אם יתמוך במעבד החדש + ב - AGP 8x + בזכרונות מדגם DDR400 ...

עריכה: ראיתי שזה כן תומך אבל איך אני אדע מה גרסת ה - BIOS שלי ואם היא לא מתאימה אני אצטרך לעדכן את ה - BIOS כדי שהמעבד יעבוד ?.. לא אני זה שמתקין את הכל אלא הטכנאי אבל איך הוא או אני נדע שצריך לעדכן או לא ?.. אם בסוף אני אחליט ללכת על המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 אני לא אצטרך לעדכן את ה - BIOS ?..

פורסם

רגע יש לך כבר את הלוח ? כי עוד אם לא קנית את הלוח אני ממליץ על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140

זה לוח הרבה יותר טוב עם agp וסלוטים לזכרונות ddr

פורסם
  • מחבר

רגע יש לך כבר את הלוח ? כי עוד אם לא קנית את הלוח אני ממליץ על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140

זה לוח הרבה יותר טוב עם agp וסלוטים לזכרונות ddr

אין את הלוח אם הזה בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אני עושה אצלם את כל הקניה ... תקרא בבקשה את העריכה שלי בהודעה שלי מעליך ...

פורסם

פנדה עובדים עם אסרוק , תיקח את פרטי הלוח שהמלצתי עליו ותבקש שיזמינו לך אותו .

פורסם
  • מחבר

פנדה עובדים עם אסרוק , תיקח את פרטי הלוח שהמלצתי עליו ותבקש שיזמינו לך אותו .

שלחתי לעובדת שם אימייל אני מקווה שהיא תענה בחיוב ... אם כן אני אצטרך לבקש ממנה לבטל את ההזמנה של הלוח אם הזה שכבר הזמנתי (ASUS P5PE-VM P865G) ... אם לא, המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד 10000% עם הלוח אם שכבר הזמנתי ?..

פורסם

תבקש שיעדכנו ללוח לביוס הכי עדכני , וירכיבו לך את הכרטיס מסך agp , אז לפי אתר של אסוס לא צריכה להיות שום בעיה .

פורסם
  • מחבר

תבקש שיעדכנו ללוח לביוס הכי עדכני , וירכיבו לך את הכרטיס מסך agp , אז לפי אתר של אסוס לא צריכה להיות שום בעיה .

זה לא משנה אם אני אקח אחד משתי המעבדים שכתבתי הם בכל זאת יצטרכו לעדכן את ה - BIOS ?..

פורסם

עדכון ביוס חייב לעשות , ורצוי לעשות . תבקש מהם לעשות להכי עדכני , למרות שקרוב לוודאי הם יעשו את זה אוטומטי

כי חייב לעשות עדכון ביוס כדי שהלוח יתמוך במעבד הנ"ל ......

פורסם

נראה על הפנים

תברח מב-VM וה-MX של ASUS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים