עבור לתוכן

עדכון תוכמה רישמי לWII אולי דופק מכשירים פרוצים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אני מאוד הייתי רוצה אפשרות השכרה

ואני מוכן אפילו לשלם מחירים מוגזמים יחסית להשכרות משחקי WII

גם ככה אני משחק בעיקר בסופי שבוע ומשחק ממוצא לוקח 10-15 שעות לסיים ככה שבשתי השכרות לסוף שבוע

אפשר לסיים משחק ממוצא ואני מוכן להשכיר אפילו ב100 שקל

ל2 סופי שבוע ובכללי להוציא 200 שקל ל2 משחקים לחודש

יש אומנם משחקים כמו זלדה שקונים

טוב כי זה זלדה וזה יותר מ40 שעות משחק+חוזרים על זה כמה פעמים

אבל רוב המשחקים אני רוצה לשחק רק פעם אחת

בכל מקרה גם אני לבנתיים ירדתי מהWII

חיכיתי בזמנו לקנות PS2 כמה שנים טובות אני יכול לחכות אם הWII

לשלם 300-350 למשחק פשוט לא משתלם בעליל

• תגובות 49
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שבסופו של דבר גם נינטנדו תיישם תוכנית כמו של סוני עם משחקי PLATINUM , שעולים 150 ש"ח במקום 300 (בPS2)

ואם היא תיהיה מספיק פופולארית אולי גם יהיו השכרות בכל BB :) חזון אחרית הימים.

ליביו

פורסם

קרירין אני כל הזמן חושב להשכיר את הדירה שלי בימי חול עם הWII כי אני בכל מקרה לא נמצא בבית. ואתה גם יכול להמשיך לשחק כשאני הולך לישון כי לרוב אין לי זמן או שאני חוזר שפוך מדי מהעבודה כדי לשחק. וקרירין כבר אמרתי לך שאפשר לקנות ב250 שקל משחק בebay איזה 5 פעמים. וגם אפשר להחליף או לקנות משומש מהקהילות בארץ . המשחקים האירופים באמת יקרים גם באירופה הם עולים 300 שקל ובגלל זה ה WII האמריקאי מאוד פופלארי כי יש גם אנשים באנגליה שקונים אותו.

ליביו , המשחקים הישנים בארה"ב יורדים במחיר לפי ביקוש. להיטים לא כלכך יורדים .

בקשר לזלדה אומרים שרק אם אתה משחק אולי פעם שניה או עם WALTHROUGH אתה תצליח לסיים אותו ב38 שעות או משהו אומרים שלרוב לוקח 70 שעות. אני די בהתחלה ואני 25 שעות לפחות . המשחק מעולה אבל מה הוא קשה ולוקח המון זמן לשבת עליו. זמן שאין לי כלכך .אני כל הזמן צריך לחזור ואז אני כבר שוכח מה עשיתי וזה לוקח לי עוד יותר זמן ממה שצריך טוב שיש מפה ומצפן :).

פורסם
  • מחבר

קודם כל גם אם זה לא היה רצינות בימי חול גם אני עובד קשה ככה שבכל מקרה זה לא היה עוזר

בנוגע לebay אם היתי עובד בעבודה משרדית אם מחשב אז הייתי עושה את זה אבל אני עובד בשטח

ואין לי עצבים לזה

ככה שאני מעדיף לחכות

פורסם

בגלל זה עדיף לחכות עם כל עדכון ולראות אם הוא משפיע או לא...

בכל מקרה גם כשאני אקנה את הWII- אני לא מתכוון להתקין שום עדכון אלא אם כן ממש אין ברירה, ורק לאחר ברור מקיף באינטרנט.

עד היום לא ראיתי שיש משהו שיכול לעצור זיופים. לכל דבר יש פתרון. הכל עניין של זמן

חמוד, גם כיום יש לWii לעתים בריק אצל אנשים בגלל התנגשות/אי תאימות בעדכונים, זה לא לשליטתך (לפחות לא במובן שאתה חושב שזה), וגם הקבוצות לא ממש עושות עם זה כלום.

פורסם

לפי דעתי ללא קשר לחוק כי את החוק המציאו בני אדם ובני אדם שלא מסכימים איתו יכולים להפר אותו ולשאת בתוצאות.

כאשר קניתי קונסולה מסויימת זכותי לשנות אותה כפי רצוני (תוך איבוד האחריות כמובן) , לאף חברה אסור לשנות משהו פיזי במכשיר שלי ללא הסכמתי.

ובניגוד לתוכנה (PATCH, UPDATE) שאני יכול לבחור להשתמש בה או לא, הביוס הוא חומרה ועל נינטנדו או כל חברה אחרת לשאול אותי לפני השינוי.

ו\או להסביר לי במעמד הקנייה שיכול להיות שהחומרה תישתנה (זה לא יקרה אבל יש לזה בסיס משפטי).

לכן פגיעה(שינוי) בוורסטליות של המוצר שקניתי כדי לשמור על האינטרסים הכלכליים של החברה לאחר הקנייה לפי דעתי לא חוקי,מוסרי,צודק.

עד לפני שנה בערך היה לי XBOX רגיל שהחלפתי על PS2 (בתוספת תשלום כמובן) כי בהחלט נמאס לי מסוג המשחקים בקונסולה לאחר הקנייה ,

היו לי 4 משחקים מקוריים וכולם מהטופ של הקונסולה אבל וואלה שעממו אותי נורא (קורה לא) , הוספתי צ'יפ והגדלתי את ההרד דיסק ל 40GIGA

והXBOX הפך לHTPC הראשון שלי , ובנוסף רצו עליו אמולטורים מסוגים שונים ,וכמובן מוסיקה לרוב ,

לאחר שיטוט ברשת במציאת HOMEBREW (לא מכיר את המילה בעברית), הוספתי גם דפדפן וזהו .

זה היה כל יעודה של הקונסולה ,לא צרבתי לה משחקים , ולא הורדתי להרד דיסק למרות שהיה אפשר בקלות.

מחיר המכשיר שולם למיקרוסופט ע"י הבחור שקניתי ממנו , התוכנות היו תוכנות חינם והמוזיקה (תתפלאו בזה אני בית שמאי לא הורס לאומנים), אם מיקרוסופט היו פוגעים לי בשימוש

היומיומי שלי במכשיר ,על ידי עדכון קושחה, לפי דעתי זו הייתה פגיעה לא חוקית, לכן נינטנדו צריכה להבין המכשיר שלהם נקנה לרוב לסלון אין שום סיבה,

הגיונית,כלכלית,חוקית למנוע מבעל המכשיר להשמש בו ככל העולה על רוחו (ללא עבירה על החוק).

-----------הערת צד למי שחושב שצ'יפ הוא אך ורק למשחקים צרובים

בארצות הברית נמכר נשק באופן חוקי להגנה עצמית אין לדעת כמה חפים מפשע נהרגים שם-------------------

פורסם
  • מחבר

קודם כל מיקרוסופט גם פגמה בחומרה בכך שחסמה לגמרי 360 פרוצים משימוש ברשת

בעניין החוקים בארץ רישמית לא קיים WII וגם לא 360

וכל ארץ והחוקים שלה למרות שגם אני מסכים לגמרי שפגיע בחומרה צריך להיות עברה על החוק

אבל המחוקקים האמריקאים מאוד אוהבים לעשות חוקים מטומטמים נגד פירטים שהרבה פעמים פוגעים הרבה יותר במשתמשים החוקים

כמו הDRM המטומטם במוזיקה שפוגע בחוקיים ולא מזיז לפרוצים

פורסם

פשוט מדהים אותי הביקורת של אנשים על הזכות של חברה להגן על המוצרים שלה מגנבה

פורסם

קודם כל מיקרוסופט גם פגמה בחומרה בכך שחסמה לגמרי 360 פרוצים משימוש ברשת

בעניין החוקים בארץ רישמית לא קיים WII וגם לא 360

וכל ארץ והחוקים שלה למרות שגם אני מסכים לגמרי שפגיע בחומרה צריך להיות עברה על החוק

אבל המחוקקים האמריקאים מאוד אוהבים לעשות חוקים מטומטמים נגד פירטים שהרבה פעמים פוגעים הרבה יותר במשתמשים החוקים

כמו הDRM המטומטם במוזיקה שפוגע בחוקיים ולא מזיז לפרוצים

אני מתנצל!! אתה מדבר שטיות!

1) אני יכול להבטיח לך אם לא היו חוקי הגבלה כאלו ...הפירטיות היתה גדולה בהקף חסר תקדים עד כדי חיסול החברות ! המפתחות ..של המשחקים ..

פורסם

חוץ מזה שאני מסכים עם GODMONEY , מצטער להגיד לבחור מעלי , עדכון ביוס הוא בהחלט עידכון תוכנה , ממש לא שינוי חומרה משום סוג שהו , אלא שינוי הדרך שהמכשיר פועל באמצעות תוכנה גרידא.

ברגע שהמכשיר נפתח / נפרץ , אין לך בערך שום זכות כלשהיא לפנות בטענות לאף אחד חוץ מלעצמך וזה המצב החוקי כרגע עם כל מכשיר בערך.

ליביו

פורסם

בנוגע לebay אם היתי עובד בעבודה משרדית אם מחשב אז הייתי עושה את זה אבל אני עובד בשטח

ואין לי עצבים לזה

המחירים שנתתי הם לקניה מידית של משחק חדש באריזה מקורית סגורה. זה לא מחירים של מחירה פומבית למרות שזאת אפשרות. אתה קונה, משלם ותוך שבועיים או פחות המשחק מגיע לדואר. אם אתה החלטי זה לוקח משהו כמו 5 דקות למצוא משהו מתאים ולקנות אותו הבעיה היא רק למצוא את אילו ששולחים לישראל (אפשר לעשות חיפוש כזה ) והשוואת המחיר+ משלוח והסכום שלהם לרוב די קבוע.

בדקתי משחק יחסית חדש לאמריקה שנמכר בחנויות ב50$ שהוא mario strikers charged NTSC :

חנות שמוכרת ב 56$ כולל משלוח וביטוח (הכי זול שמצאתי בנתיים ) http://stores.ebay.com/AnimeCast

חנות שמוכרת ב 57$ כולל משלוח וביטוח (משלוח וביטוח יקר של 15$) http://stores.ebay.com/1Busymans-Budget-Video-Games

חנות שמוכרת ב59$ כולל משלוח וביטוח (לוקחים יותר על המשחק ופחות על משלוח ) : http://stores.ebay.com/Powergamer-Online-Superstore

יש עוד אחת שמצאתי אבל אין להם ביטוח וזה עולה ביחד 60$

לא כדאי לשלם 400-350 שקל למשחק בזמן שאפשר לקנות אותו ב250-260 . על כל שלוש משחקים שקונים בארץ אפשר לקנות4 בחול .

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לחכות

סוף השנה יהיה לי מחשב נורמלי למשחקים כבדים ועמוק ב2008 או תחילת 2009 אני יקנה בסוף WII

גם בלי פריצה

פורסם

אני מעדיף לחכות

סוף השנה יהיה לי מחשב נורמלי למשחקים כבדים ועמוק ב2008 או תחילת 2009 אני יקנה בסוף WII

גם בלי פריצה

חבל לקנות בחנות העלויות שלהם יותר גבוהות והם מעבירים אותם לצרכן בעסקי אינטרנט העלויות נמוכות אז הם יכולים להציע מחירים יותר טובים. וחוץ מזה במקרה שאתה קונה בארץ חוק הגנת הצרכן מגן עליך יותר טוב כשאתה קונה מרחוק וכשאתה קונה מחנות אתה פשוט אוכל אותה.

פורסם

חוץ מזה שאני מסכים עם GODMONEY , מצטער להגיד לבחור מעלי , עדכון ביוס הוא בהחלט עידכון תוכנה , ממש לא שינוי חומרה משום סוג שהו , אלא שינוי הדרך שהמכשיר פועל באמצעות תוכנה גרידא.

ברגע שהמכשיר נפתח / נפרץ , אין לך בערך שום זכות כלשהיא לפנות בטענות לאף אחד חוץ מלעצמך וזה המצב החוקי כרגע עם כל מכשיר בערך.

ליביו

צודק במאה אחוז. לא סתם מופיע בכל מוצר אלקטורני שיש - לא רק עם קונסולות (ושימו לב שזה המצב גם במחשבים ו Overclocking), ברגע שאתה עושה שינוי לחומרה, או בחלק מהמצבים אפילו לתוכנה - לא משנה איזה שינוי, אפילו המזערי ביותר, זהו - האחריות פגה.

למה האחריות פגה? מה הסיבה? בגלל האגו? לא. בגלל שהחברה לא יכולה להיות אחראית שכל עדכון שהם יוציאו או שהמכשיר יעבוד עכשיו כמו שצריך עם השינוי שאתם עשיתם למוצר.

הצהרה קצת מרחיקת לכת, אבל אני עומד מאחוריה. הלוואי של PS3 לא ייצא צ'יפ לעולם.

פורסם

דרך אגב. אני מכיר בנאדם אחד שיש לו ציפ' ואחרי העדכון הכל עובד כרגיל

ואני מכיר 20.

העדכון הזה לא הורס קונסולות עם צ'יפ.

כנראה שמשלב מסויים נינטנדו תשלב את העדכון בכל משחק חדש, ולא תהיה לך כ"כ ברירה.

תמיד אפשר להוציא את העדכון מהמשחק עם בריק ברייקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים