עבור לתוכן

עדכון תוכמה רישמי לWII אולי דופק מכשירים פרוצים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק

כרגע נינטנדו לא מצליחה ליצר מספיק WII יחסית לכמות למרות שתאורטית במחירים נמוכים יותר אם היתה זמינות היא היתה מרוויחה יותר

אכשיו מיקרוסופט מורידה מחירים כצפוי ועדיין אין מילה מנינטנדו כי אין לה טעם כרגע להוריד מחירים עד שהיצור יעמוד בביקוש

סוני אחרי איזה שלב כבר לא נלחמה בפירטיות הPS2 ונינטנדו לא נלחמת כרגע בפירטיות בDS באופן רציני

• תגובות 49
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תיקח את סוני כדוגמא , כי תראה את המרדף חתול ועכבר של הPSP , ונחכה ונראה מה יהיה בPS3.

בקשר לWII , אולי לא הורדת מחירים במכשיר , אבל בטוח שבמשחקים.

בקשר לפיראטיות בDS , אין שם ממש עידכוני קושחה כדת וכדין , אז איפה הם יכולים להלחם בזה?

ליביו

פורסם
  • מחבר

במשחקים

פשוט להכניס מנגנון תוכנתי בתוך המשחק שמזה שהמשחק רץ דרך חומרה אחרת

מהקלטת

אפשר גם להכניס ציפ קטן וזול שיעלה בסביבות דולר

הבעיה שאני לא חושב שמשתלם להם לילחם חזק בפירטיות לפחות לא כרגע

פורסם

גם סוני חברה יפנית ובPS1\2 היו מספיק פריצות וגם בקשר לנינטנדו הDS מוצף פריצות

פשוט כמו שאמרתה צריך להראות לחברות צד שלישי שנלחמים בתופעה אבל בסופו של דבר הדבר העיקרי לחברה עסקית זה הרווחים

וכל עוד הרווחים עולים והמניות עולות והפירטיות לא באמת מורידה באופן משמעותי מהרווחים (גם ככה זה אנשים שלא קונים הרבה משחקים)

לא צריך להשקיעה יותר מידי במלחמה בפירטיות

פה ושם בקטנה למה לא להראות לעולם שנלחמים בכאילו

אבל אני מעריך שיעקפו את זה בקרוב ויהיה שקט לכמה זמן עד הפעם הבא

קרירין זה חשיבה נאיבית ..המטרה למגר את התופעה של פרטיות לא בהכרח בגלל האנשים שפורצים של היום ..

אלה לשמר\להרתיעה את האנשים שכיום כן משלמים על המשחקים ..

בלי מיגור התופעה ....קצב הפירטיות יעלה בקצב מטורף שלא ניתן לשלוט עליו וכדי להאיט אותו צריך ליצור מודל הרתעה .

לצורך הענין

אני חושב שזה טעות באופן קונסולים בכלל משמשים בדיסק סטנדרטי ולא בכרטיסי חומרה כמו בעבר שאותם קשה יותר להעתיק

פורסם
  • מחבר

הכרטיסי חומרה עולים יקר ליצר

וזה מה שגרם לנינטנדו ליפול בתקופת הN64

רק לנידים כרטיסי חומרה טובים כרגע

פורסם

בנתיים העדכון תיקן את ה flash כדי שyoutube יעבוד הבנתי ש freeloader של GC הפסיק לעבוד אחרי העידכון הזה (אין לי את זה אז זה לא משפיע עלי). יש עכשיו תמיכה למקלדת USB אבל אני לא חושב שאני אחבר אחת עדיין כי אין לי אל חוטית כזאת ואני לא מתלהב להעביר קבלים בסלון . חוץ מזה יש עכשיו שעון במסך הראשי לא בדקתי עדיין את החנות כי לא היה לי כלכך זמן.

פורסם

הכרטיסי חומרה עולים יקר ליצר

וזה מה שגרם לנינטנדו ליפול בתקופת הN64

רק לנידים כרטיסי חומרה טובים כרגע

אני מניח שכן בעבר כיום ...לא ממש

כרטיסי זיכרון מאוד זולים ליצור (פחות גם חומר גלם)

פורסם

ליח נראה שנינטנדו רק יפסידו מזה למרות שהם עשו פה מהלך די חכם.

הם התחילו למכור את הקוסולה בעולם, מלא אנשים רצו לקנות ושמו את הציפ' ועכשיו נינטנדו מזהירה שמי שיש לו ציפ יכול להינעל לו המכשיר.

התוצאה של זה היא שכל אלו שכבר קנו את ה WII במטרה לצרוב משחקים לא יכולים יותר לצרוב והם חייבים עכישו לקנות משחקים בכסף :kopfpatsch:

לעומת זאת נינטנדו יפסידו כי יש מלא אנשים שעכשיו לא יקנו פילו את הקונסולה.

אני למשך , חשבתי לקנות ולשים ציפ'. עכשיו אני לא אקנה בכלל אם המצב המעיק הזה יתברר כנכון.

חוצמזה, כל העניין של הפיראטיות לא גורם להפסדים. זה פשוט לא גורם לרווחים, וזה ממש לא אותו דבר. כי עדיין יהיו אנשים שיקנו משחקים ועדיף לנינטנדו שיהיו כמה שיותר אנשים עם הקונסולה הזו (בלי קשר אם הם משתמשים בציפ' או לא).

ככה למפחות אני רואה את זה.

בכל מקרה- אם יש מישהו שיש לו ציפ' והתקין את העדכיון - בבקשה ספר לנו מה קורה עם ה WII!!!??? יש בעיות או שהכל עובד כמו שצריך???!!!

פורסם

לי נראה שנינטנדו רק יפסידו מזה למרות שהם עשו פה מהלך די חכם.

.

.

אני למשך , חשבתי לקנות ולשים ציפ'. עכשיו אני לא אקנה בכלל אם המצב המעיק הזה יתברר כנכון.

אני חושב בדיוק ההיפך אנשים שהתקלקל להם הWII יקנו פשוט חדש כי אין שום אלטרנטיבה דומה לWII ואם יש להם משחקים מקוריים לא יהיה להם מה לעשות איתם. הWII היא להיט בכל העולם ובעיקר ביפן עד למצב שהתחנות טלויזיה ביפן מתלוננות שאנשים משחקים בWII בprime time במקום לראות טלויזיה.

אם אנשים לא יצליחו להריץ משחקים פיראטים על ה WII שלהם הם יקנו אותם ואז זה יעשה תחרות אמיתית כי אנשים שהתקציב שלהם מוגבל לא יכולים לקנות את כל המשחקים. בגלל זה לחברות שמוציאות משחקים יהיה כדאי להשקיע 110% כדי למכור יותר.

חוצמזה, כל העניין של הפיראטיות לא גורם להפסדים. זה פשוט לא גורם לרווחים, וזה ממש לא אותו דבר. כי עדיין יהיו אנשים שיקנו משחקים ועדיף לנינטנדו שיהיו כמה שיותר אנשים עם הקונסולה הזו (בלי קשר אם הם משתמשים בציפ' או לא).

ככה למפחות אני רואה את זה.

הוא כן גורם להפסדים בגלל שפירטיות מיצרת תחרות לא הוגנת בין "קמעונים" . הפיראטיות מוכרת במחיר אפסי משהו שעולה כ50 דולר. במצב כזה האנשים תמיד יעדיפו לקנות עותק פיראטי על עותק מקורי אם היתה להם האופציה. יש פיראטים שכן קונים בסוף משחקים והסיבה היחידה לזה היא שהמשחק המקורים נותן להם יותר תמורה מהמשחק הפיראטי (ריבוי שחקנים באינטרנט) . בגלל שהחברה הגנה על עצמה היא מכרה גם לאנשים שאתה טוען שלא יקנו אף פעם משחקים.

פורסם

דרך אגב. אני מכיר בנאדם אחד שיש לו ציפ' ואחרי העדכון הכל עובד כרגיל

פורסם

כן, גם אני ראיתי מישהו שרמז שהעידכון לא השפיע על הצ'יפ .

בגדול הם יכולים לעשות מה שdirectTV (חברת טלויזיה בלווין אמריקאית) עשו בקשר לכרטיסים חכמים פרוצים. הם לאט לאט שלחו לממיר עדכון ואז בזמן ה סופרבול (אחוזי צפיה גבוהים במיוחד) הם הפעילו את ה "סוס הטרויאני" שלהם. התוכנית שהם הריצו בדקה אם חבילת הצפיה שמוגדרת על הכרטיס חוקית ואם לא היא פשוט מחקה אותו.

אני מאמין שאולי יש לנינטנדו פתרון אבל הם מחכים לאיזה שהיא נקודה בשביל להנחית את המכה. אולי הקילקול של קורה בזמן רנדומאלי לכל קונסולה ואז זה לא יראה כאילו הם גרמו לזה בעזרת איזה פאטץ'. הפטצ'ים הם רק עדכוני תוכנה והקוד שהם הוסיפו לא חייב להיות מופעל באופן מידי.

פורסם

בגלל זה עדיף לחכות עם כל עדכון ולראות אם הוא משפיע או לא...

בכל מקרה גם כשאני אקנה את הWII- אני לא מתכוון להתקין שום עדכון אלא אם כן ממש אין ברירה, ורק לאחר ברור מקיף באינטרנט.

עד היום לא ראיתי שיש משהו שיכול לעצור זיופים. לכל דבר יש פתרון. הכל עניין של זמן

פורסם

אממ גם משחקים יכולים לבדוק שיש תוספת חומרה לא רצוייה :(

פורסם

אל תדאג.

בטח המשחקים שיופצו ברשת יהיו בלי הקובץ שבודק חומרה.

בשביל מה יש האקרים וקבוצות שיחרור?? חחח :silly:

פורסם

לדעתי צ'יפ לקונסולה ומשחקים פרוצים רק גורם לבעיות - מניסיון אישי.

כשהיה לי PS2 ושמתי לו צ'יפ הוא התקלקל פעם ראשונה אחרי חצי שנה, שילמתי 300 שקל לתיקון, אחר כך החזיק עוד שנה ואז התקלקל סופית (משהו עם הלוח אם שלו).

אז קיצר אחרי הניסיון האישי שלי עם צ'יפים בקונסולות המסקנה שאליה הגעתי היא שאם אתה קונה קונסולה אז עדיף תקנה שני משחקים מקוריים בחודש מאשר להוריד 10 כל חודש ואחר כך להישאר בלי קונסולה.

אם היה ניתן להשכיר משחקים בארץ כמו בארה"ב בכלל לא הייתה בעיה לדעתי, אפילו 20 משחקים בחודש מצידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים