עבור לתוכן

עדכון תוכמה רישמי לWII אולי דופק מכשירים פרוצים

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19547

לצערי נינטנדו הולכת בדרך של מיקרוסופט בעניין הזה

כרגע עדיין לא ידוע אם המכשיר נדפק\פשוט לא מעלה פרוצים יותר\ או שלא קורה כלום

וזה סתם להפחיד אבל מעציב אותי שנינטנדו נלחמת בפרטיות בדרכים כאלו :'( :'( :'(

• תגובות 49
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו בהחלט לא צפוי מבחינתי...

אבל כמו כן אני לא רואה סיבה לשים צ'יפ בWII.. הקונסולה עצמה לא יקרה יחסית למתחרות וגם המשחקים (חוץ מבישראל..).

פורסם

מה אתה בדיוק רוצה?

פרצת קונסולה הפרת את הEULA, יש לחברה זכות מלאה לעשות מה שהיא רוצה כולל לשלול עדכונים קריטיים לקונסולות שעברו פריצה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה מחירים כמו בארצות הברית או אפשרות להשכיר משחקים

ובגלל שאין לא את זה ולא את זה בארץ זה מעציב אותי זה הכל

זכות שלהם? אז מה? מה זה משנה לי בתור גימר בלי תקציב מנופח שרוצה תקונסולה?

פורסם

עם כל הכבוד קרירין - הם לא צריכים להשקיע שעות פיתוח בלדאוג שזה יתאים גם למכשירים פרוצים.

חשבת על העובדה שאולי הצ'יפ יותר בעיה עם התוכנה שלא ממש בכוונה?

כנאמר , לפי החוק היבש - אין תקציב? שחק בדוקים (זו דעתי האישית, TAKE IT OR LEAVE IT)

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי מהם לדעוג לתמיכה בציפים

זה ברור גם לי שזה בקשה מטומטמט

רק אמרתי שאולי שהם כתבו את זה כי הם לא תומכים בציפים

כרגע מוקדם לדעת

פורסם

לי הוא לא הראה את ההודעה הזאת שמזהירה נגד העדכון. כנראה שהיא עובדת רק אם יש לך צי'פ. כנראה שנינטנדו כבר יודעים לזהות קונסולות עם צ'יפ. בכל מקרה אני חושב שהם עושים את זה כדי לסגור פרצות חוקיות. הם מזהירים אותך מראש שאם הקונסולה שלך פרוצה העדכון יכול לעשות נזק. כנראה שהעדכון המזיק עדין לא יצא אבל הוא בדרך.

נינטנדו יכולה בקלות לקנות את כל הצ'יפים האילו , להתקין אותם בWII ולתת לצוות שלה ללמד את ה WII לזהות ואולי לסגור את הפריצה בקונסולות חדשות ולהרוג קונסולות פרוצות על ידי איפוס הקוד של הקשוחה (firmware). בגלל שהקונסולה מחוברת לרשת של נינטנדו הם יכולים לבדוק שהיא עובדת באופן "תקין".

הפיראטיות עושה לנינטנדו נזקים בעיקר בסין ורוב הסיכויים שהסינים מפתחים את כל הפריצות האילו כי יש להם אינטרס כלכלי. הבעיה היא שהפריצות האילו מגיעות לשאר העולם ואז אנשים מתקינים צ'יפ במקום לקנות משחקים. נינטנדו מרוויחה בעיקר ממכירת משחקים והיא מראה למפתחי משחקים שהיא באמת מתאמצת למגר את תופעת הפיראטיות. ככל שהפיראטיות בקונסולה קטנה יותר כך כדאי לחברות שמפתחות משחקים להוציא יותר משחקים לקונסולה. רוב הסיכויים שהחברות שמפתחות משחקים באו לנינטנדו ואמרו שזה לא מקובל עליהם שכלכך קל לפרוץ לקונסולה ושכל אחד יכול לעשות בבית ויפגע אנושות במכירות שלהם.

נינטנדו היא חברה יפנית ותאמין לי שמתי שהיפנים קובעים לעצמם מטרה כמו "למגר את תופעת הפיראטיות בWII " הם לרוב מצליחים. היפנים מאוד יסודיים ואינטיליגנטים ואין להם בעיה לעבוד מהבוקר עד הערב .החברה שלי עובדת איתם ועל כל פיפס קטן הם עושים לנו כאב ראש ,כותבים דוח של כמה מאות עמודים,עושים סימוציות מטורפות כדי להוכיח שיש בעיה ,ואז באים אלינו ואמורים "תסביר לנו מה הבעיה בדיוק ואיך אתם הולכים לתקן אותה" . אבל כדאי מאוד לעבוד עם היפנים כי הם משלמים טוב והם לקוחות נאמנים אם אתה יודע לעבוד איתם.

פורסם

רגע...

ואם אני מתקין את הציפ ולא מתקין את העדכונים?

אז מה יקרה ? משחקים לא יעבדו לי?

למה בכלל צריך את העדכונים האלו?

פורסם

כנראה שמשלב מסויים נינטנדו תשלב את העדכון בכל משחק חדש, ולא תהיה לך כ"כ ברירה.

פורסם

משחקי מחשב וקונסולות זה מותרות שאין ליותר מ-90% מהאנשים בעולם (הייתי אומר 99%, אבל אני לא סגור על זה).

מילא, היית בוכה על המחיר של הלחם. אבל אתה בוכה על המחיר שאנשים דורשים על משהו שהם עמלו הרבה מאוד עבורו, וממש לא מכריחים אותך לקנות.

פורסם

כנראה שמשלב מסויים נינטנדו תשלב את העדכון בכל משחק חדש, ולא תהיה לך כ"כ ברירה.

לא מאמין שזה יקרה.

כי אם למשל אין לי חיבור לאינטרנט בבית? אז איך יהיה לי את העדכון?

אם אני בנאדם פשוט שלא רוצה שום קשר למחשבים ולא רוצה חיבור אינטרנט בבית אלא רק את הקונסולה הזו?

פורסם

חלק מהעידכונים הם מחייבים ומגיעים עם משחקים.

תחשבו קצת כמו הPSP

פורסם

בעעעעעעעע....

איך שלא מנסים להתחמק מזה נתקעים. :nixweiss:

נשאר רק לקוות שהעדכון הזה לא באמת יחסום מ\קונסולות עם ציפ'.

אני בכל מקרה כרגע משהה את הקניה של הWII עד שיהיו התפתחויות נוספות בנושא. :( :( :(

פורסם
  • מחבר

לי הוא לא הראה את ההודעה הזאת שמזהירה נגד העדכון. כנראה שהיא עובדת רק אם יש לך צי'פ. כנראה שנינטנדו כבר יודעים לזהות קונסולות עם צ'יפ. בכל מקרה אני חושב שהם עושים את זה כדי לסגור פרצות חוקיות. הם מזהירים אותך מראש שאם הקונסולה שלך פרוצה העדכון יכול לעשות נזק. כנראה שהעדכון המזיק עדין לא יצא אבל הוא בדרך.

נינטנדו יכולה בקלות לקנות את כל הצ'יפים האילו , להתקין אותם בWII ולתת לצוות שלה ללמד את ה WII לזהות ואולי לסגור את הפריצה בקונסולות חדשות ולהרוג קונסולות פרוצות על ידי איפוס הקוד של הקשוחה (firmware). בגלל שהקונסולה מחוברת לרשת של נינטנדו הם יכולים לבדוק שהיא עובדת באופן "תקין".

הפיראטיות עושה לנינטנדו נזקים בעיקר בסין ורוב הסיכויים שהסינים מפתחים את כל הפריצות האילו כי יש להם אינטרס כלכלי. הבעיה היא שהפריצות האילו מגיעות לשאר העולם ואז אנשים מתקינים צ'יפ במקום לקנות משחקים. נינטנדו מרוויחה בעיקר ממכירת משחקים והיא מראה למפתחי משחקים שהיא באמת מתאמצת למגר את תופעת הפיראטיות. ככל שהפיראטיות בקונסולה קטנה יותר כך כדאי לחברות שמפתחות משחקים להוציא יותר משחקים לקונסולה. רוב הסיכויים שהחברות שמפתחות משחקים באו לנינטנדו ואמרו שזה לא מקובל עליהם שכלכך קל לפרוץ לקונסולה ושכל אחד יכול לעשות בבית ויפגע אנושות במכירות שלהם.

נינטנדו היא חברה יפנית ותאמין לי שמתי שהיפנים קובעים לעצמם מטרה כמו "למגר את תופעת הפיראטיות בWII " הם לרוב מצליחים. היפנים מאוד יסודיים ואינטיליגנטים ואין להם בעיה לעבוד מהבוקר עד הערב .החברה שלי עובדת איתם ועל כל פיפס קטן הם עושים לנו כאב ראש ,כותבים דוח של כמה מאות עמודים,עושים סימוציות מטורפות כדי להוכיח שיש בעיה ,ואז באים אלינו ואמורים "תסביר לנו מה הבעיה בדיוק ואיך אתם הולכים לתקן אותה" . אבל כדאי מאוד לעבוד עם היפנים כי הם משלמים טוב והם לקוחות נאמנים אם אתה יודע לעבוד איתם.

גם סוני חברה יפנית ובPS1\2 היו מספיק פריצות וגם בקשר לנינטנדו הDS מוצף פריצות

פשוט כמו שאמרתה צריך להראות לחברות צד שלישי שנלחמים בתופעה אבל בסופו של דבר הדבר העיקרי לחברה עסקית זה הרווחים

וכל עוד הרווחים עולים והמניות עולות והפירטיות לא באמת מורידה באופן משמעותי מהרווחים (גם ככה זה אנשים שלא קונים הרבה משחקים)

לא צריך להשקיעה יותר מידי במלחמה בפירטיות

פה ושם בקטנה למה לא להראות לעולם שנלחמים בכאילו

אבל אני מעריך שיעקפו את זה בקרוב ויהיה שקט לכמה זמן עד הפעם הבא

פורסם

לא מסכים איתך קרירין,

אם החברה היתה מגיעה לרווחיות גבוהה יותר היא היתה יכולה להוריד את המחירים יותר , גם על קונסולות וגם על משחקים , וככה קורה שהפירטיות בעצם פוגעת ישירות לא רק בחברה (שנאלצת לחשוב פעמיים אם לפתח , להשקיע יותר כסף על להגן מפירטיות ולהעלות מחירים כדי להשאר רווחית) אלא גם בקונים הלגיטימים שקונים משחקים יקרים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים