עבור לתוכן

אפשרי לפתוח את ה cx 300 ?

Featured Replies

פורסם

ולנקות את הרשת מבפנים ?

ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .

פורסם

לא אפשרי לפתוח אותם מבלי לשבור, אם אתה רוצה לנקות רק תוציא את הגומי ותנקה את הרשת עם מקל אוזנים

ובקשר לתמונות יש בדביק איפשהו תרד של לזהות האם האוזניה מזויפת ושמה יש את התמונות שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

האחריות אומרת אחרת שחובה לנקות את הרשת עצמה .

באוזניה ימין בקושי שומעים

האוזניות אצלי תקופה של פחות מחודש אולי חודש מקיסמום .

רכשתי אותם בקלימבו היבואן הרשמי כאן בארץ..שמעתי על הזיופים והכל , נהנתי אממ אפשר לומר שלא אולי לשעה בלבד..

בקושי השתמשתי עם האוזניות ופתאום אוזניה ימנית בקושי נשמעה ..חלשה ..התקשרתי לאחריות ..קלימבו , והם אמרו שזה בעיה נפוצה לכלוך על הרשתית

וצריכים לשלוח את זה לניקוי או משהו כזה

עכשיו האוזניה עצמה בקושי בשימוש והאחריות לשנתיים אני חושב ..

בסדר אני צריך לתת אותם עוד לא נתתי ? אבל כל פעם ..זה יקרה ? אני יצטרך לשלוח לניקוי

אגב דאגתי לנקות אוזניים לפניי שהכנסתי אותם לאוזן וניקיתי אותם כל פעם אחריי שימוש לכלוכים בולטים שראיתי ...

השאלה שלי אפשר לפתוח את האוזניות ולנקות את הרשתית הזו ? אך פותחים את האוזניות האלו ? זה נראה בלתי אפשרי חיפשתי בכל מקום ברשת אולי איזה מדריך או משהו .

זה לא הגיוני שהבעיה ניקוי ובטווח כזה קצר היא נוצרה .

אני כאן מנסה כל מיני דברים ללא הצלחה .

ואולי שומעים שזו הבעיה הסאונד סתום כזה .

פורסם

הם מדברים שטויות. אם לא הזרקת שעוות אוזניים לרשת, אין סיכוי שבשעה אחת הרשת התלכלה מספיק כדי שלא תשמע טוב מהאוזניה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהם אומרים ...

ונתתי לאחר לשמוע והוא אומר שהסאונד נשמע סתום .

בכל אופן מחר אני הולך לקלימבו .

ואני יגיד להם את זה .

הוא אומר שהוא צריך לשלוח את זה לתיקון אצלהם ? אבל עם זו הבעיה ? באמת שעווה וינקוי מה אני עושה אחריי שנתיים הריי זה יקרה שוב !

וזה באמת לא הגיוני .

אני ישים את זה אצלהם ויסמן אך שהוא שלא יחליפו לי אוזניות או משהו אני לא סומך על אף אחד שם הם מפוקפקים מהשורה הראשונה .

פורסם

בדקת את זה במקור נוסף?

פורסם
  • מחבר

הבעיה שקראתה לי קראתה לעוד כמה אנשים

וברשת אומרים שזו בעיה נפוצה שנגרמת שוב משעווה ...באוזניות מהסוג הזה in ear .

מחר אני הולך לקלימבו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים