פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים השאלה מתייחסת לתמונות שראיתי של ה-Noisetaker ושל ה-FSP 400.בשניהם נראה בתמונה שיש מאוורר כלפי מעלה. כלומר, לא בכיוון של החיבור של כבל החשמל.השאלה היא, אם אני לא מבין משהו בתמונה נכון, או שצריך מארז מיוחד שיש לו פתח בדיוק במקום הזה?כלומר, אם יש לי מארז שאין לו פתח מעל הספק, לא רצוי להתקין בו את הספקים האלה?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אם במארז שלך הספק בחלק העליון של המארז אז אתה מכניס את הספק ככה שמאוורר פונה לפנים המארז (המאוורר בחלק התחתון).אם במארז שלך הספק בחלק התחתון של המארז אז אתה מכניס את הספק ככה שמאוורר פונה לפנים המארז (המאוורר בחלק העליון).
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בקשר לחלק התחתון, אם יש לך מארז שבחלק התחתון יש לך רשת באיזור הספק (סטאקר 810 לדוגמא) אז עדיף להפנות את הספק לכיוון למטה (מאוור מוציא מחוץ למארז), כי אחרת הוא זורק אוויר חם ישירות על הכרטיס מסך שלך
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר ^^^^^זה באמת נשמע לי מוזר. הרי מהספק יוצא חום מטורף (יחסית). מה ההיגיון לזרוק אותו לתוך המארז?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים הסיבה היחידה לכוון את המאורר לתוך המארז היא במקרה שאין רשת למטה, ואז האוויר פשוט לא יוכל לצאת (ואז אפשר לקמבן מאורר אחורי איפה שהPCI שיזרוק את האוור החוצה)
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים כל מה שאמרת זה שטויות!!!בספקים כאלה המאוורר הגדול לוקח אויר מהמארז והקטן (לא תמיד יש אבל איפה שהוא אמור להיות) יוצא האויר.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים ת'ראד מצחיק... אף אחד לא עלה על זה עדיין שהמאוורר לוקח אוויר מהמארז, מכניס לספק, ומוציא החוצה הא?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים ת'ראד מצחיק... אף אחד לא עלה על זה עדיין שהמאוורר לוקח אוויר מהמארז, מכניס לספק, ומוציא החוצה הא? זה בדיוק מה שאמרתי ואגב זה שזה לוקח אויר מהמארז וישב מתחת לכרטיס מסך חם זה טוב כי הוא מוציא החוצה אויר חם...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים שטויות?לליברטי שלי יש רק מאורר אחד למעלה, והןא מוציא אוויר חםתחשוב על מה שאתה אומר כי לא תמיד יש עוד מאורר
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים :lol: אני אמרתי לו מה לעשות בתגובה הראשונה. המאוורר הזה מכניס ואז יש עוד מאוורר (או חורים) בחלק האחורי של הספק (איפה שמחברים את הספק לחשמל) והאוויר יוצא מחוץ למארז.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים תמיד יש רק מאוורר אחד והליברטי שלך מותקן הפוך... נו זה מה שאמרתי, עדיף שהוא יהיה מותקן רגיל ויזרוק אוויר חם לתוך המארז? -______-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.