עבור לתוכן

שאלה לגבי מאוורר עליון בספקים

Featured Replies

פורסם

השאלה מתייחסת לתמונות שראיתי של ה-Noisetaker ושל ה-FSP 400.

בשניהם נראה בתמונה שיש מאוורר כלפי מעלה. כלומר, לא בכיוון של החיבור של כבל החשמל.

השאלה היא, אם אני לא מבין משהו בתמונה נכון, או שצריך מארז מיוחד שיש לו פתח בדיוק במקום הזה?

כלומר, אם יש לי מארז שאין לו פתח מעל הספק, לא רצוי להתקין בו את הספקים האלה?

• תגובות 63
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם במארז שלך הספק בחלק העליון של המארז אז אתה מכניס את הספק ככה שמאוורר פונה לפנים המארז (המאוורר בחלק התחתון).

אם במארז שלך הספק בחלק התחתון של המארז אז אתה מכניס את הספק ככה שמאוורר פונה לפנים המארז (המאוורר בחלק העליון).

פורסם

בקשר לחלק התחתון, אם יש לך מארז שבחלק התחתון יש לך רשת באיזור הספק (סטאקר 810 לדוגמא) אז עדיף להפנות את הספק לכיוון למטה (מאוור מוציא מחוץ למארז), כי אחרת הוא זורק אוויר חם ישירות על הכרטיס מסך שלך

פורסם
  • מחבר

^^^^^

זה באמת נשמע לי מוזר. הרי מהספק יוצא חום מטורף (יחסית). מה ההיגיון לזרוק אותו לתוך המארז?

פורסם

הסיבה היחידה לכוון את המאורר לתוך המארז היא במקרה שאין רשת למטה, ואז האוויר פשוט לא יוכל לצאת (ואז אפשר לקמבן מאורר אחורי איפה שהPCI שיזרוק את האוור החוצה)

פורסם
  • מחבר

סבבה, הבנתי. תודה :)

פורסם

כל מה שאמרת זה שטויות!!!

בספקים כאלה המאוורר הגדול לוקח אויר מהמארז והקטן (לא תמיד יש אבל איפה שהוא אמור להיות) יוצא האויר.

פורסם

ת'ראד מצחיק...

אף אחד לא עלה על זה עדיין שהמאוורר לוקח אוויר מהמארז, מכניס לספק, ומוציא החוצה הא?

:smile1:

פורסם

ת'ראד מצחיק...

אף אחד לא עלה על זה עדיין שהמאוורר לוקח אוויר מהמארז, מכניס לספק, ומוציא החוצה הא?

:smile1:

זה בדיוק מה שאמרתי :xyxthumbs:

ואגב זה שזה לוקח אויר מהמארז וישב מתחת לכרטיס מסך חם זה טוב כי הוא מוציא החוצה אויר חם...

פורסם

שטויות?

לליברטי שלי יש רק מאורר אחד למעלה, והןא מוציא אוויר חם

תחשוב על מה שאתה אומר כי לא תמיד יש עוד מאורר

פורסם

תמיד יש רק מאוורר אחד והליברטי שלך מותקן הפוך...

:lol::lol::lol::lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אני אמרתי לו מה לעשות בתגובה הראשונה. המאוורר הזה מכניס ואז יש עוד מאוורר (או חורים) בחלק האחורי של הספק (איפה שמחברים את הספק לחשמל) והאוויר יוצא מחוץ למארז.

פורסם

בחלק מהספקים אין.

פורסם

תמיד יש רק מאוורר אחד והליברטי שלך מותקן הפוך...

:lol::lol::lol::lol:

נו זה מה שאמרתי, עדיף שהוא יהיה מותקן רגיל ויזרוק אוויר חם לתוך המארז?

-______-

פורסם

הוא לא עובד מהספק למארז...

הוא עובד מהמארז לספק... מה לא ברור?? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים