פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בתור התחלה, כן זה בסדר.אפשר לבדוק בeverest. וכרגע אם אני לא טועה מאוורר הכרטיס נמצא על 60% יכולת.. תוריד riva tuner ותוכל להגביר את המאוורר ולהוריד את הכרטיס בעוד 7 מעלות לפחות.. (רוב הסיכויים שיותר).
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בתור התחלה, כן זה בסדר.אפשר לבדוק בeverest. וכרגע אם אני לא טועה מאוורר הכרטיס נמצא על 60% יכולת.. תוריד riva tuner ותוכל להגביר את המאוורר ולהוריד את הכרטיס בעוד 7 מעלות לפחות.. (רוב הסיכויים שיותר).בשביל מה לבדוק ב Everest כשאפשר לבדוק בדריברים?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בשביל מה לבדוק ב Everest כשאפשר לבדוק בדריברים? בשביל מה לבדוק בדריברים כשאפשר לבדוק בEVEREST? מה זה משנה.. שתיהן מציגות את אותו הדבר. הכרטיסים בסדרה הזאת הם די חמימים. כל עוד המשחק לא נתקע אפשר גם שהכרטיס יעבוד על 80 מעלות. מומלץ באמת להעלות את המאוורר של הכרטיס מסך ל100% וזה יוריד את הכרטיס מסך לסביבות ה55 במנוחה.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים בשביל מה לבדוק בדריברים כשאפשר לבדוק בEVEREST? מה זה משנה.. שתיהן מציגות את אותו הדבר. הכרטיסים בסדרה הזאת הם די חמימים. כל עוד המשחק לא נתקע אפשר גם שהכרטיס יעבוד על 80 מעלות. מומלץ באמת להעלות את המאוורר של הכרטיס מסך ל100% וזה יוריד את הכרטיס מסך לסביבות ה55 במנוחה. זה משנה - Everest לא תמיד מציגה את הטמפ' הנכונה.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר משחקים רצים חלק על הגדרות מקסימליותאגב אם אני לא טועה קיבלתי הרדיסק KS למרות שהזמנתי AAKS?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים משחקים רצים חלק על הגדרות מקסימליות אגב אם אני לא טועה קיבלתי הרדיסק KS למרות שהזמנתי AAKS? אתה לא טועה. אחלה מעלות יש לך, המעבד ממש קריר ההארד דיסק טיפה חמים, אבל שמעתי שהוא עובד בטמפ' האלה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים קודם כל המעבד באמת עובד בטמפרטורות מעולות...אצלי הE6420 שקניתי עובד על בערך 40 במנוחה... אחלה קירור יש לך שם.קיבלת באמת את הKSהארד דיסק , אצלי יש את הAAKS והוא במנוחה על 37-8 ובמאמץ 40.בכרטיס מסך כמו שאמרו לך תגביר קצת את המאורר של הכרטיס(אני הגברתי אותו ל80%), והוא במנוחה על 58 מעלות.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים למי אכפת ממעלות במנוחה? תאמץ אותו ותבדוק...וזה לא ממש משנה איפה בודקים כי שניהם מקבלים את המידע מאותו מקורהבעיה היחידה זה עם מעבדי קונרו והחיישן הדיגיטלי שלהם (פיכסה)
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אני חושב שהטמפרטורה הזאת מציינת חום של המסך עצמואני יודע שזה נשמע מוזר אבל EVEREST כבר לא אמינה כמו בעברתנסה לראות אם בדיסק שקיבלת עם הכרטיס מסך יש תוכנה ייעודית לבדיקת טמפרטורהאם אין לך משהו כזה - נסה את 4.32 SpeedFan
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים איך אני לא סובל את האלה שמזיינים תשכל על EVEREST.תבינו, התוכנה הזו תציג את אותם הטמפ' כמו כל תוכנה אחרת, כמו טמבל הקשבתי לשטויות של האנשים האלה והורדתי את ה TAT, SPEEDFAN, בכולם הוצגו לי אותם הטמפ', אז מה אתם מזיינים תשכל.אחת התוכנות EVEREST.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים איך אני לא סובל את האלה שמזיינים תשכל על EVEREST.תבינו, התוכנה הזו תציג את אותם הטמפ' כמו כל תוכנה אחרת, כמו טמבל הקשבתי לשטויות של האנשים האלה והורדתי את ה TAT, SPEEDFAN, בכולם הוצגו לי אותם הטמפ', אז מה אתם מזיינים תשכל.אחת התוכנות EVEREST.Everest ו SpeedFan אלו התוכנות הכי זייפניות.לא סתם אנשים אומרים לבדוק ב TAT או Coretemp!שוב אני צריך להראות הוכחה על בשרי? בבקשה: (תמונה ראשונה לפני הפעלת Everest, תמונה שניה לאחר הפעלה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים Everest ו SpeedFan אלו התוכנות הכי זייפניות. לא סתם אנשים אומרים לבדוק ב TAT או Coretemp! שוב אני צריך להראות הוכחה על בשרי? בבקשה: (תמונה ראשונה לפני הפעלת Everest, תמונה שניה לאחר הפעלה) מוזר, אצלי היא לא מזייפת. וכמה מעלות הטמפ' בחדר אצלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.