עבור לתוכן

מהירות איטית שלפי דעתי, לא לעניין!

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!.

אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן?????

וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!!

תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נכון שכרטיס כזה (ללא אוברקלוקינג) על רוזולוציה נמוכה שכזאת לעבוד בDOOM III על 30fps לפחות????

ועוד יש לי מעבד P4 העובד על 2000 מ"ה!!! איך ייתכן???

256 מגה בייט של זכרון זה לא מספיק?? או שאולי בגלל שזה SDRAM העובד על מהירות של 133מ"ה????

או שזה בכלל כרטיס המסך? או אולי בעייה??? (לא נראה לי שיש שום בעייה)

תשובה מפורטת בבקשה

תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!

פורסם

זיכרון ה SDRAM בטח שלא מועיל, אבל רידאון 9000 זה לא כרטיס לדום 3, אפילו ה GF4 TI למיניהם לא ממש סוחבים אותו.

פורסם

עבור המפרט שהצגת זו מהירות בהחלט נורמאלית.

אל תצפה שדום 3 יעבוד יותר מהר מזה על הכרטיס הנוכחי, כנ"ל 3DMARK.

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיסים כן "סוחבים" את דום 3? רק החל מה RADEON9500 או ה GeForce FX???

אתם אומרים לי ש GeForce TI4600 לא עומד בדום 3?? לא נראה לי.... אבל האם יש כרטיסים נוספים אשר יעבדו נורמלי בדום 3??

ועוד משהו, הכרטיס שלי יעמוד בUT2003?? או שגם בזה זה יעבוד לאט כזה??

תודה על העזרה!

פורסם

UT2003 יעבוד מצויין גם ברזולוציות יותר גבוהת, אולי רק ה SDRAM יאט אותו. אבל לטעמי זה לא יהיה מהשמעותי.

בנוגע לדום 3, אתה ניסית להפעיל את ה אלפא, שבצורה טבעית הרבה יותר כבדה מהגרסה הסופית.

על איזה כרטיס דום יעבוד חלק? על פי ID המשחק אמור לעבוד לא רע על R9700 או ה R9500. אך מכיוון שהמשחק עוד לא יצא... קשה לומר.

פורסם
  • מחבר

אוי אני כבר נבהלתי, חששתי שהרבה משחקים חדשים יעבדו לי לאט כמו הדום 3

טוב לדעת שזה בינתיים רק הדום 3 שיעבוד לי כזה לאט

פורסם

כשדום 2 יצא אף מחשב לא יכל להריץ אותו בצורה נורמלית

רק מחשבים שיצאו אחרי דום 2 הצליחו להריץ אותו בצורה חלקה

אבל זה לא היה נורא ממילא כולם שיחקו אותו 3 פעמים מההתחלה לסוף

ולא כמו אנריל 2 כאן מדובר על משחק מאוד ארוך, אז היה מספיק זמן לשדרג בנחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים