פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים חחחחחחח יאללה כל יום מחדש יש ללמשהו תלונות על דברים טיפשיים חח מחזק זה יעני אני מחזק אותך במילים שלך וחושב כמוך... אתה לא מצפה שאני יכתוה תמילים שלך עם זאת גם דעתי :hi: :xyxthumbs:
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר ווואי אני לא מאמין זה לא עזר...עשיתי לו CHKDSK \Rוזה עלה מחדש לאותו מצב כאילו לא עשיתי כלוםמה אני עושה :s05: :s05: :s05:
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר משום מה אני לא יכול לעשות chkdsk /mbrזה לא נותן לי.אם אני יעשה fixboot זה יעזור ? האם זה ימחק לי משהו?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מכניס דיסק של XP עושה ממנו BOOT לוחץ על R בשביל REPAIR וכותב CHKDSK \R ולא מתעסק יותר עם הרגיסטרי אם אתה לא יודע! מממ סביר להניח שזה לא יעזור אבל ניסית chkdsk /mbr?? תגיד אתה בכלל יודע מה הפקודות האלה עושות או שאתה סתם זורק שמות?! איו קשר בין chkdsk או בעיות בboot sector לבין ההודעה שהוא מקבל
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש פאק בווינדואוז...מה עושה הפקודה של ריפר??REPAIR!!!איך אני אוהב חוכמולוגים...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים אני ממליץ לך להפסיק לתת עצןת כאלה אם אתה לא יודע מה אתה ממליץ בכלל.וגם להרגיע את הטון לא יזיק.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים כן ברור לאורך כל הת'ראד פה אני זה זה שהוא שחצן מגעיל...לא צריך את העצות שלך... אני בנתיים מסתדר יופיתודה ויום טוב
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר טוב בגלל שלא הצלחנו למצוא פתרון לבעיה המוזרה הזאת פירמטתי את המחשב וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.