פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים שלום לכולםמאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה.מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר חיפשתי בגוגל והבנתי שזה בעצמי שזה SPYWAREוגם שימו לב מה שרשמתי למעלה:ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר קיוויתי שתמליצו לי על איזו דרך להסיר את זה או על תוכנה טובה
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חיפשתי בגוגל והבנתי שזה בעצמי שזה SPYWAREוגם שימו לב מה שרשמתי למעלה:ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר קיוויתי שתמליצו לי על איזו דרך להסיר את זה או על תוכנה טובהתוריד תתוכנה avg או zone משהוזה תוכנות חינמיות ותעשה חיפוש ספיירואל תנסה איתם ועם לא עוזר כבר נחשוב על משהו אחר
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר ניסיתי אחי... אני עובד ביום יום עם שתי התוכנות של AVG גם האנטי וירוס וגם התוכנה לניקוי רגולות...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים ניסיתי אחי... אני עובד ביום יום עם שתי התוכנות של AVG גם האנטי וירוס וגם התוכנה לניקוי רגולות... עם זה תוכנה שעולה לך על ההתחלה אתה יכול להסיר אותה דרך הטסק מנג'ר שלא יעלה לך בהתחלה נסה את זה ...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר הבעיה שזה עולה אחרי כל ריסט או כשהמחשב נדלק ואני סוגר את זה בטסק מנג'ראבל זה כל פעם חוזר על עצמו ואני לא יודע למה זה שייך...בדקתי גם ב-msconfig ואין שום דבר שנראה לי לא מוכר שם.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים תשתמש בspybotspysweep2 החזקים שיש כיום...חוץ מזה תחפש שאריות לקובץ ברגיסטרי
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים תשתמש בspybotspysweep2 החזקים שיש כיום...חוץ מזה תחפש שאריות לקובץ ברגיסטרימחזק
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחזקמה הקטע של ההודעות המעצבנות האלה?בלי להתעצבן על אף אחד... אני לא מבין למה אנשים כותבים את זה?!?!
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר מה הקטע של ההודעות המעצבנות האלה?בלי להתעצבן על אף אחד... אני לא מבין למה אנשים כותבים את זה?!?!שזה מעצבן וצריך פתרון לזה....קיצר לעניינינו.תעזרו לייייייייי.........מחקתי 2 קבצים ברג'יסטרי שהשם שלהם היה כמו בהודעה שקופצת לי בהתחלהועכשיו המחשב לא עולההוא מגיע לשלב שהוא מעלה את המסך של ברוך הבא ואז זה מציג לי את היוזר ואני לא יכול להיכנס אליו,איך שאני לוחץעל היוזר זה רושם מתחת log off....ניסיתי לעלות ב-safe mode ואותו דברמה אני עושה עכשיו????????? תעזרו לי בבקשה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מכניס דיסק של XPעושה ממנו BOOTלוחץ על R בשביל REPAIRוכותב CHKDSK \Rולא מתעסק יותר עם הרגיסטרי אם אתה לא יודע!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.