פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים שלוםאני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף ליבדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טובביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוסכאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופיםמה יכול להיות הבעיהתודה מראש
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים יכול להיות הכבל של המסך לא מחובר טוב?..מכיוון שלא משנה אם איזשהו רכיב פגוע או אפילו הכ.מסך עדיין כשאתה מפעיל את המחשב אתה צריך לראות משהו.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים יש מצב הלוח אם נדפק.. והכונן דיסקים מהבהב בגלל שהוא מקבל חשמל מהספק וזה לא קשור.קיצר לך לחנות תממש אחריות. או שאין לך אחריות כבר?
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים גם לי יש בעיה דומהלי זה קרה בעקבות ביטול כרטיס המסך המשולב בביוס.איך מאפסים את הלוח? אני לא יכול לגשת לביוס ככה שאני יכול רק לשנות משהו בחומרה...
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים הוצא תהבטרייה \ קיצור הקוטבים של השקע של הבטריה \ קיצור הלוח אם עצמו , זה דבר מסוכן אבל אני עשיתי אותו ע םחוכמה ואפיל והצלחתי לאפס סיסמא של פנטיום 2 שלא הייתה אפשרות לאפס את ביוס וגם לא על ידי הוצאת הבטריה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.