עבור לתוכן

המחשב לא קולט לי את המקלדת!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ניסתי לחבר למחשב שתי מקלדות שונות, אך המחשב מסר לי את ההודעה הבאה:

keyboerd error or no keyboerd present

זה בעייה בתוך המחשב עצמו, נכון? זה בחיבורים של המחשב.?!

תודה לעוזרים..

פורסם

קודם כל, תרגע, אף אחד עוד לא מת ממחסור במקלדת.

דבר שני, תחבר למחשב רק מקלדת אחת, ותראה אם היא עובדת, אז תחבר את השניה, ותראה אם היא עובדת ;)

אלא אם לא חיברת את שתיהן ביחד, ואז זאת באמת בעיה, תנסה לחבר את המקלדת ל-USB אחר (-:

פורסם
  • מחבר

חח לא אחי.. אני מתכוון שהמחשב לא מזהה לי בכלל את המקלדת.. אז ניסתי לחבר מקלדת אחרת, וזה לא עזר, ככה שזה בעייה בחיבור של המחשב לא?

ושתי המקלדות הם עם חיבור של מקלדת רגילה, לא usb.

מישהו אמר לי שאם יש בעייה אז אי אפשר לסדר אותה, צריך להחליף את כל הלוח אם. אבל הוא אמר שאפשר פשוט לקנות מקלדת של usb וזה אמור לפתור את הבעייה.

פורסם

בדרך כלל, מדובר בבעיות לוח אם.

היות וקרוב לוודאי שזאת הבעיה, והיות והבעיה לא בציוד ההיקפי, הועבר.

פורסם

חח לא אחי.. אני מתכוון שהמחשב לא מזהה לי בכלל את המקלדת.. אז ניסתי לחבר מקלדת אחרת, וזה לא עזר, ככה שזה בעייה בחיבור של המחשב לא?

ושתי המקלדות הם עם חיבור של מקלדת רגילה, לא usb.

מישהו אמר לי שאם יש בעייה אז אי אפשר לסדר אותה, צריך להחליף את כל הלוח אם. אבל הוא אמר שאפשר פשוט לקנות מקלדת של usb וזה אמור לפתור את הבעייה.

אם יש לך בנמצא מקלדת USB, תנסה, מה יש לך להפסיד? קרה לי פעם אחת שעכבר ה-USB שלי סרב לפעול, ניתקתי אותו מה-USB TO PS2 שהוא היה מחובר אליו, וחיברתי אותו ישירות ל-USB, והבעיה נפתרה. (עכשיו הוא דפוק בלי קשר, פשוט כי הוא כבר בן איזה 5 שנים)

אם יש לך בנמצא ממיר PS2 TO USB, תנסה, מה יש לך להפסיד? הדבר האחרון שאנחנו רוצים שתעשה זה להחליף לוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים