עבור לתוכן

מחפש סט רמקולים למחשב עד 1.2K ~

Featured Replies

פורסם

טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם...

כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש.

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי.

הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה.

אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום.

כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value.

שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

זה הדבר הכי טוב שאוכל לקנות בתקציב הזה?

פשוט נראה לי שהם חלשים אפילו יותר מהרמקולים הקיימים שלי ושאפתי ליותר... מה המחיר ההתחלתי המומלץ לקניית מערכת 5.1 חזקה ואיכותית?

פורסם

תיראה נכון שהם נראים רמקולים קטנים ומעפנים,אבל הם חזקים ואתה לא תעבור את החצי אני מעריך,לי היה לוגיטק X-530 זאת מערכת 5.1,והיא נחשבה לבינונית בעלות של 700 שקלים,אני מאמין במחיר שלך אפשר לקנות מערכת 5.1 איכותית.אבל מערכת 2.1 עוד יותר איכותית.בשביל מוסיקה הכי טוב 2.1,כי זה סטריאו וככה גם המוסיקה הוקלטה,לגבי הסרטים כמובן שעדיף סראוד,החלטה שלך מה יותר חשוב לך.בכול מקרה אתה לא תתאכזב ממערכת 5.1 במחיר כזה.

פורסם

אם אתה רוצה 5.1 אז אני מציע שתחסוך עוד וב1600 יש לך את הZ5400 שהיא משהו מצוין.

ממנה בטוח לא תתאכזב.

פורסם

ה540 נחשבת לאיכותית בתקציב שלה... באופן כללי זה מערכת על הפנים.

לפי דעתי מערכת 5.1 סבירה עולה באזור ה1500 ש"ח...

לגבי מערכות 2.1, אז ה2300 באמת מערכת מאוד טובה, ואני עכשו שלחתי מייל לגלובלטק כדי לברר מתי תתחיל המכירה של הIDOME (הייתה אמורה להתחיל לפני שבוע~ שבועיים, אבל עדיין לא ראיתי אות בחנויות...)

לעוד מידע- FAQ בחתימה :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

נראה לי שאני בכל זאת אשאר עם הרמקולים הקיימים שלי...

אני פשוט נדלקתי על הסט Z-5500 ואני לא רוצה לרדת ברמה ובאיכות כל כך הרבה ולא מתאים לי להוציא 2000+ שקל על סט רמקולים עכשיו.

אני חושב שאני אחכה לאיזה הזדמנות טובה או לירדת מחיר...

תודה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים