עבור לתוכן

45NM vs 65NM ביקורת מקיפה

Featured Replies

פורסם

כשנראה תוצאות מ AMD נדבר. בינתיים הם רחוק מאחורה בעוד שאינטל צוברים הצלחות ומתקדמים. שלא תבין אותי לא נכון, אני מקווה לתוצאות טובות מ AMD אבל אני פשוט לא רואה כלום חוץ מעיכובים ובבל"ת.

http://www.vnunet.com/tv/?channel=vnunet.com+TV&clipid=1386_vnunet_0096

:yelclap:

פורסם

לול.......אתה מדבר על זה שבתחילת הוידיאו כתוב SHIPPING AUGUST :silly:

כמו שאמרתי.....בבל"ת.

פורסם

הקישור שהבאת, לא רק שהוא לא סותר את מה שאינטגרל אמר, הוא מחזק אותו.

אתה רוצה להראות ש-AMD היא לא רק מדברת ואז אתה שולח אותנו אל מצגת שבה רק מדברים.

אם כבר הייתה מביא מבחני ביצועים שבוצעו על ידי אתר חומרה ידועים, ולא מצגת של AMD.

פורסם
  • מחבר

מה יפה מאוד? שיפור בעיקר ב-SSE4 שתוכנות עדיין לא מנצלות, יתר השיפורים בביצועים מינוריים 5-10%.

צריכת החשמל באינטל נמדדת בממוצע! ולא במקסימום כמו AMD, תפנימו את זה כבר.

* לגבי התביעות, אם EU האירופאי כבר תובע את אינטל ולא רק AMD, אז הגיע הזמן שהאמת תיצא לאור, אינטל מונופול דורסני.

אני שמעתי שניצנים ראשונים של פאנום צריכים להגיע החודש, אבל בנתיים אין אפילו ES מסתובבים ברשת :lol:

פורסם

הקישור שהבאת, לא רק שהוא לא סותר את מה שאינטגרל אמר, הוא מחזק אותו.

אתה רוצה להראות ש-AMD היא לא רק מדברת ואז אתה שולח אותנו אל מצגת שבה רק מדברים.

אם כבר הייתה מביא מבחני ביצועים שבוצעו על ידי אתר חומרה ידועים, ולא מצגת של AMD.

כן, כן... אתה צודק הם עובדים אלינו בעניים הכל FUD, ברצלונה לא יכולה להגיע ל-3GHZ, הבנצ'מרק שם זה רמאות.

בקרוב הבועה שלכם תתפוצץ, 45 ננו לא יעזרו לאינטל הרבה כבר רואים את זה, אולי יהיה להם יתרון בקידוד שתומך ב-SSE4 אבל לא יותר מיזה, וגם זה אני בספק כי ל- K10 יש SSE4 A רק עם פחות סטים, אבל נחיה ונראה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע סינית (ואני יודע שיש שיטה לתרגם את זה עם גוגל איכשהו, אבל אני לא מכיר את זה).

http://www.google.com/language_tools?hl=EN

אורי מתי נראה תוצאות בשטח של K10? שדגימות של נחלם יצוצו? :lol:

פורסם

כן, כן... אתה צודק הם עובדים אלינו בעניים הכל FUD, ברצלונה לא יכולה להגיע ל-3GHZ, הבנצ'מרק שם זה רמאות.

בקרוב הבועה שלכם תתפוצץ, 45 ננו לא יעזרו לאינטל הרבה כבר רואים את זה, אולי יהיה להם יתרון בקידוד שתומך ב-SSE4 אבל לא יותר מיזה, וגם זה אני בספק כי ל- K10 יש SSE4 A רק עם פחות סטים, אבל נחיה ונראה.

למי אכפת לאיזה תדר הוא מגיע?

העיקר הביצועים ולא התדר.

פורסם

למי אכפת לאיזה תדר הוא מגיע?

העיקר הביצועים ולא התדר.

הכוונה היתה ל-FUD שהפיצו שברצלונה לא עובר את 2GHZ.

פורסם

לא אורי, הם מעכבים את היציאה לשוק בגלל שהם קודם כל רוצים לגמור למכור את המלאי של ה K8 במחירי הפסד, וכי המניה שלהם במצב מצויין. חוצמזה, הם מרחמים על אינטל. הם לא רוצים לבייש אותה. :silly: אני מחכה בקוצר רוח שאיזו דוגמית תגיע למישהו ועדיין אין.

פורסם

הכוונה היתה ל-FUD שהפיצו שברצלונה לא עובר את 2GHZ.

בהתחלה באמת הייתה בעיה בלהגיע לתדריםה אלו וכזכור לי AMD עצמם פרסמו את זה/דלף מהם.

מה שכן עדיין לא בטוח שהבעיה נפטרה ב100% כי כמו שאתה יודע תצוגה זה דבר אחד וחנות זה דבר שני, אבל נחכה ונראה :)

בכל מקרה INTEL פשוט מוציאים מעבדים טובים וטובים יותר וAMD פשוט קיבלה סנדרום P4 ומוציאה מעבדים עם תדר גבוה יותר.

מסתבר שXEON 2.33 טוב מברצלונה 3.2 עכשיו באמת חזרנו לעידן הPD VS X2 רק שהפעם החברות לקחו תפקידים הפוכים.

פורסם

IBM SUN APPLE ;)

תיקון: IBM סיפקה בעבר מעבדים לאפל, כיום Intel מספקת להם.

פורסם

אפילו מהבנצ' הממש ראשוני שהביאו בOP אפשר לראות שיש אחלה שיפור בטמפ' ובצריכת חשמל.

אולי זה לא משהו מדהים,אבל עד שאני לא ראה תוצאות על הנייר מצד AMD,אינטל נמצאים בהובלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים