עבור לתוכן

בעיה | eMule | "אבד הקשר ל-DonkeyServer No2"

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות.

וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..).

אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים.

אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D

אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN.

מה אתם חושבים הבעיה?

פורסם

זה לא קשור אליך.אני גם מחובר לשרת הזה.

אם "אבד הקשר" אז התוכנה מוצאת לך שרת אחר.הבאנגים טובים לא פחות.קצב ההורדה לא קשור לשרת אלה למי שהוא מקשר אותך אליו.

פורסם
  • מחבר

נו והקטע הוא שבבאנגים מחוברים פי 10 פחות אנשים מאשר בDonkey. זה הרי כן משפיע בעקיפין לא?

פורסם
  • מחבר

טוב יאללה עברו 72 שעות אז אני מקפיץ. :sleep:

אז השאלה מפורטת בהתחלה, מישהו אולי יודע מה הבעיה?

פורסם

גם אני משתדל להתחבר ל DONKEY2, זה שכתובת אייפי שלו מתחילה ב 62

הקטע בו הוא זה שיש בבסיס נתונים שלו יותר קבצים בגלל שיש בו יותר משתמשים, הוא לא ישפיע על מהירות,

אפשר לעשות ניסוי, תתנתק מהשרת, ותראה שאתה עדיין מוריד מאנשים ואנשים מורידים ממך אבל לא תקבל מקורות חדשים.

חשיבות של השרת זה להיות מנהל המקורות SOURCES

לפעמים השרת מנתק אותך, לא ידועה לי הסיבה, מה שאני עושה, זה בדיקה שיגרתית האם אני עדיין מחובר אליו.

פורסם
  • מחבר

חח טוב שנזכרת אחרי שבוע.. באיזה דף נמצא הנושא כבר? דף 5? :lol:

טוב בכל מקרה תודה על התגובה.. אם זה לא משפיע על המהירות אז סבבה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים