פורסם 2002 בינואר 1523 שנים אולי מישהו יודע ?ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן.יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים מחבר שכח מזה, A וB תמיד יהיו מוקצאים לפלופי. הם מוקצים לפלופי כי ככה זה היה במחשבים הישנים. בלוחום אם שיצאו ב-2002 ואם לא אז ב-2003 כבר לא יהיה בקר פלופי ואז אולי הקצאת האותיות תהיה אחרת ההגיון אומר שבלי פלופי, כונני ה-CD ,DVD וצורבים צריכים להיות ראשונים ואחריהם הדיסקים הקשיחים שמותקנים במחשב. מי שירצה פלופי יוכל לחבר כונן כזה ל-USB. כונן כזה עולה כמו 6 כוננים פנימיים
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים מי בכלל צריך את זה לי זה ניראה מיותר לגמרי אני כבר לא מישתמש בו שנים אני בספק אים הוא עובד עדין ואין לי מדיות לוודות את זה פשוט כונן ללא תועלת
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים מחבר מי בכלל צריך את זה לי זה ניראה מיותר לגמרי אני כבר לא מישתמש בו שנים אני בספק אים הוא עובד עדין ואין לי מדיות לוודות את זה פשוט כונן ללא תועלת הייתי צריך את הפלופי בעיקר בגלל הלימודים במכללה. עכשיו הלימודים מסתיימים ואין לי צורך בכונן כזה לשימוש פרטי. לכן הוא יוצא בחוץ
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???אני משתמש דיי הרבה ב1.44 .....
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מחבר ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???אני משתמש דיי הרבה ב1.44 .....למה שלא תעבור למדיות RW במקום הפלופי המיושן והמוגבל ?
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים יש כרטיסי סקזי מסויימים שהדריוורים שלהם מגיעים על FLOPPY , ואם לא מעלים אותם במהלך התקנת מערכת הפעלה , לא יהיה זיהוי כוננים קשיחים .כך שעדיין זה לא משהו שאפשר לוותר עליו לחלוטין .
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מחבר יש כרטיסי סקזי מסויימים שהדריוורים שלהם מגיעים על FLOPPY , ואם לא מעלים אותם במהלך התקנת מערכת הפעלה , לא יהיה זיהוי כוננים קשיחים .כך שעדיין זה לא משהו שאפשר לוותר עליו לחלוטין .זה כמו שאי אפשר להתקין חלונות 2000 על דיסק קשיח שמחובר לבקר ATA100 שאין לו תמיכה בתוך חלונות 2000 ואז חייבים דיסקט שיוסיף את הדרייברים האלה.לכמה אנשים יש באמת את הבעיה הזאת ?וכמה לא משתמשים בכלל בפלופי או יכולים בקלות לוותר עליו ?זה יקרה במוקדם או במאוחר ועל לוחות אם חדשים כבר לא יהיו את החיבורים הבאים : PARALLELSERIALFLOPPYPS/2הכל יתחבר ל-USB או ל-FIREWIRE שהם מהירים הרבה יותר מהממשקים הישנים.מי שנורא צריך פלופי יכול לקנות כונן USB כזה ולהגדיר ב-BIOS של לוח האם שלו תמיכה בהתקני LEGACY דרך ה-USB וזה יפתור את הבעיה עם בקרי ה-SCSI/IDE שלא נתמכים על ידי מערכות הפעלה ישנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.