עבור לתוכן

שלום , שאלה על הפורט.

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט.

הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר :kopfpatsch: והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן.

תודה רבה.

נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

פורסם

נשמע כמו גיבוב של שטויות.

וגם אם נניח כולכם אכן יושבים מאחורי NAT, בדיקת Port תתבצע מהראוטר/Firewall שבכניסה ולו אין גישה לשם (שהרי הוא לא יודע איך לבדוק את הPort שלך)

מי הספק שלך ,ואיזו כתובת IP אתה מקבל בחיבור ?

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה החלטתי שאני עובר אינטרנט , השאלה הנ"ל כבר לא ממש רלוונטית... אני עובר ל014 בזק ... יש כבר תשתיות והוא אמר לי שאני יכול להתחבר על קוו הטלפון... מה זאת אומרת? אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים? והאם זה בכלל שווה או שיתווצרו בעיות? אני רוצה מסלול גיימרים 3.0 MB האם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי?

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאלות :

האם כאשר אני משתמש באינטרנט על קוו הטלפון זה מנטרל לי את הטלפון ולכן אצטרך לפתוח קוו חדש? אם כן כמה זה עולה ?

יש תשתיות , יש הכל , יש חיבור טלפון ואינטרנט בדיוק ליד מיקום המחשב , הכל מסודר... רק אם אוכל לקבל כמה פרטים על העברה , איך עושים את זה

ואת כל מה שחשוב לדעת ... תודה.

פורסם

אם יש תשתית על אותו קו טלפון עוברים שני תדרים.

אחד לשיחות ואחד לאינטרנט.

בזק רק זריכים לבצע את ההעברה במרכזיה ליד הבית שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים