עבור לתוכן

שום חנות לא מאפשרת לשמוע ב-ATP3, לפני קנייה! (נערך: ATP3 VS X540?)

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה!

אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל?

פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

פורסם

תשאל את זיגזג (www.zigzag2000.co.il) אולי יש להם אותו בתצוגה.

אגב, אני דיי בטוח שראיתי אותו פתוח ב-"שקם-אלקטריק סלאש מרדנית" בצומת ביג קריית-אתא, אולי יש גם בסניף שקרוב אליך.

פורסם

CD1 בקניון רחובות, שמעתי וקניתי :)

פורסם

ב-ksp בב"ש האמת שהשמיעו לי וראיתי גם באופיס דיפו פ"ת

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי התרעה על תגובות במייל :-X.

תודה על התשובות :), בסוף אני נוסע לסקייפיסי, הסכימו לתת לי לשמוע לפניי קניה, ום מאוד קל לי להגיע אליהם (מונית מהבית ישר לחנות שלהם).

שאלה אחרת, בלי קשר, בשביל שמיעת מוסיקה איזה מערכת יותר איכותית, ה-X540 או ה-ATP3?

אני יודע שאחת 5.1 והשנייה 2.1, פשוט המחיר מאוד קרוב, ואם אותה איכות, אולי עדיף לי להוסיף את הכסף ולקנות את הסראונד.

פורסם

מוזיקה ATP

משחקים X540

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אקנה אותם בעוד כמה שעות, כשהחנות תיפתח.

:)

פורסם

תתחדש :)

ד"א אני במרחק של 5 דקות נסיעה משם ;)

פורסם

גם במחסני חשמל בצומת ביל"ו אפשר לשמוע...ועוד דבר שגיליתי על זה...JBL אינקאונטר אוליי לא נימכרים בחנויות אבל במחסני חשמל הם כן!

פורסם

קח בחשבון שאצלם זה בדרך כלל חללים גדולים ובבית האקוסטיקה שונה לחלוטין

אני מציע לך לקנות רמקולים בחנויות כמו שופרסל דיל או מגה. אם הם לא נשמעים לך טוב אתה יכול להחזיר והם מחזירים לך הכסף.

ה-ATP 3 ממש בסדר ושווים כל שקל. יש לי אותם כמה שנים. עכשיו עברתי בדיוטי פרי וקניתי בהחלטה של הרגע את 6021 במחיר של 850 ש"ח

אני לא נהנה מהם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מסקייפיסי עם ה-ATP3, ולפי שימוש ראשוני, הם ממש טובים ;D(בהתייחס לעובדה שאלה הרמקולים הראשונים שלי, תמיד עבדתי על אוזניות).

אבל עוד לא הייתה לי הזדמנות לנסות אותם בצורה אופטימלית, כי יש לנו אורחים והמחשב ליד הסלון ( :-X)...מאוחר יותר אני מקווה.

תודה על העזרה לכל מי שהגיב :)

פורסם

תתחדש (: קניה מעולה, ניצול מקסימלי של המחיר.

*PainKiller*, למה אתה לא נהנה מה 6021? דווקא שמעתי עליהם דברים טובים,

אתה מתכוון לזה שהיו לך ציפיות יותר גבוהות בגלל המחיר, או שבתור רמקולים לכשלעצמם (באמת כתבתי את זה?) הם מאכזבים?

פורסם

תתחדש (: קניה מעולה, ניצול מקסימלי של המחיר.

*PainKiller*, למה אתה לא נהנה מה 6021? דווקא שמעתי עליהם דברים טובים,

אתה מתכוון לזה שהיו לך ציפיות יותר גבוהות בגלל המחיר, או שבתור רמקולים לכשלעצמם (באמת כתבתי את זה?) הם מאכזבים?

הם נראים מעניין על השולחן והמחיר בסקאל דיוטי פרי טוב מאוד.

לדעתי יחסית ל-ATP3 הצליל לא משהו.

יש להם עוצמה חזקה עם אפשרות להרבה באס. עם זאת ציפיתי לאיכות גבוהה יותר.

עדיין לא בדקתי במשחקים. יחד עם הרמקולים מגיעים עוד שני סוגי כבלים שלא בדקתי, כנראה משמשים לחיבור של ציוד אחר.

כמו שכתבתי כבר העיצוב זה החלק החזק אצלם. בהדלקה יש "תזזז" כזה, אחר כך שקט מוחלט.

לפני זה לקחתי משופרסל דיל מודל שנקרא VS2321 במחיר מאוד זול. לא שווים כלום והחזרתי.

לדעתי הכי טוב לקחת רמקולים לבדיקה משופרסל דיל. אתה משלם בכרטיס אשראי ובודק בבית, לא טוב מחזירים לך הכסף, הכל מתקזז באותו חודש החיוב.

אין כזו אפשרות בשום חנות אחרת!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים