עבור לתוכן

מישהו יכול לאמת את השמועות על ה-9800GTX ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ)

לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר.

בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון?

אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX...

מה אתם אומרים / יודעים?

פורסם

הכל בגדר שמועות, אף אחד לא יכול לאמת אותן כרגע

פורסם

אורי כרגע הכל זה שמעות כמו שעומרי אמר אבל אני הייתי ממליץ לך לא להיות פזיז זה לא נעים לקנות כרטיס מסך במחיר גבוה כאשר אתה יודע שעוד חודש וחצי חודשיים מהרגע שקנית תוכל לקבל משהו שכרגע אומר שהייה יותר טוב ב כ 50 אחוז אותו מחיר לא חבל אז אני ממליץ לחכות עוד חודש שדבריים יהיו יותר ממשים ואז להחליט מה אתה עושה זה כמו שתגיד עם הדל והמסכים עכשיו שיש פזיזים שקונים ב2100 נגיד ואנחנו נשיג במחיר זול לא חבל לא לחכות חודש בשביל כסף לפי דעתי עדיף לחכות ומי שלא חיכה לירידת מחירים של המעבדים מאבד יותר כסף וככה זה שקונים כמה דברים וההנחות מצטברות בכל מקרה בהצלחה בקניה

פורסם

נכון שהכל בגדר שמועות בנתיים , אבל שמועות הגיוניות , NV לא הוציאו כרטיסים חדשים כבר קרוב לשנה (אני לא מחשיב את ה-8800U ככרטיס חדש)

לכן יש סבירות גבוהה שיצאו כרטיסים חדשים בסוף השנה

אגב , הכרטיס המדובר הוא 8900GTX

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שענה!

נראה לי שאני אשמע בעצתכם ואסתדר על איזה כרטיס זמני עד שהחדש ייצא לשוק (בתקווה באמת בנובמבר),

למישהו יש אולי הצעה לכרטיס זול שיוכל לעבוד עם הדל 24 (רק באופן זמני)?

פורסם

נכון שהכל בגדר שמועות בנתיים , אבל שמועות הגיוניות , NV לא הוציאו כרטיסים חדשים כבר קרוב לשנה (אני לא מחשיב את ה-8800U ככרטיס חדש)

לכן יש סבירות גבוהה שיצאו כרטיסים חדשים בסוף השנה

אגב , הכרטיס המדובר הוא 8900GTX

הוא מדבר על ה 9800GTX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים