פורסם 2002 בינואר 1523 שנים היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו:Your password will expire in 14 days, do you want to change it now?[Yes] [On]לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל.במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER.ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה.האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו?האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים זה קורה כנראה בכל גירסה של חלונות NT שאמורה להגן על הסיסמה של האדמיניסטרטור שלה (בלי קשר אם נקבעה במקור סיסמה או לא) ואז מופיעה ההודעה הזאתאני באופן אישי לא נתקלתי בזה עד היום ב-XP ויש לי אותה גירסה כמו של VERED (וכמו של רוב תושבי מדינת ישראל)
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים מחבר מעולם לא עבדתי במערכות מבוססות NT, כך שזה די חדש לי.את ה-XP שלי התקנתי ב-18.12.01, קצת פחות מחודש, אולי כל חודש צריך לשנות? מתי אתה התקנת?עוד מישהו קיבל הודעה כזו?
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים מחבר אוקיי יש לי תשובה, אכתוב ואסביר:secpol.mscaccount policies | password policy | maximum password age = 0לחצו RUNוכתבו secpol.mscבחרו account policies בחרו password policy מצאו את השורה maximum password ageבטח מוגדר שם המספר 42, לחצו מקש ימני ו"מאפיינים" ושנו ל-0בסוף זה צריך להראות ככה. maximum password age = 0אפשר במקום RUN להגיע לאותו מקום על ידילוח הבקרהAdministrative ToolsLocal Security Policyומשם כל הדרך שרשמתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.