פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים היי חברה,השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים,נחיה ונראה.מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי)אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ?מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMSמפרט עבור SBS370Satellite Speaker Power: 5 Watts RMS per channel (2 Channels)Subwoofer Power: 11 Watts RMSFrequency Response: 40Hz ~ 20kHzSignal-to-Noise Ratio (SNR): 75dBDimension (L x W x H): Satellite Speaker 7.9cm x 7.9cm x 13.2cmSubwoofer 19cm x 16cm x 26cmWired Remote Control 5.8cm x 2.8cm x 2.1cm
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר אז למה הם עולים בזאפ כל כך יקר?ולמעשה לא רק בזאפ, גם בחול המחיר שלהם מתורגם ל 230 ש"ח
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים 230 לרמקולים זה לא כול כך יקר,גם לסט 2.1,ראיתי דווקא שיש להם אתר והם הציגו עמדות שלהם בכול מיני תערוכות,יכול להיות שהם לא כול כך ג'נרים,רק לא מצאתי ביקורת עליהם.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר המידע על הוואט שמסופק לכל רמקול לא מספיק בשביל לקבוע אם הוא איכותי או לא ?(ספק כח למשל נמדד ראשית לפי זה, וביקורות לא חשובות כל כך כי אין איך למדוד את זה - מכיוון שגם פה אי אפשר אשכרה לעשות BENCH, חשבתי שכאן זה דומה)
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים עוצמה לא אומרת כלום,גם ספק כוח לא נמדד רק לפי ההספק שלו,אתה צריך לבדוק גם טווח תדרים,נצילות,וחשוב גם למצוא ביקורת כדי לדעת פועל כיצד הם נשמעים
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים עוצמה לא אומרת כלום,גם ספק כוח לא נמדד רק לפי ההספק שלו,אתה לא צריך לבדוק גם טווח תדרים,נצילות,וחשוב גם למצוא ביקורת כדי לדעת פועל כיצד הם נשמעיםחשוב רק איך הם נשמעים. מחיר של 230שקלים בחול זה איזור ה-50דולר. תתפלאו, אבל ב-50דולר בחול קונים מערכות שבארץ עולות פי 2 מזה, והרבה אנשים מתלהבים מהמערכות האילו (לא יודע למה). בכל מקרה, לא שמעתי על הדגם הזה, ולא שמעתי אותו מעולם.Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר המערכת הזאת עולה בחול 50 ומשהו דולראני השגתי ב 196 שקל...וגם בזאפ זה עולה מעל 350 ש"ח
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים חחח גם אני השגתי אותם במכירה פומבית...שלא אנקוב בשמה אבל בטוח שאנחנו מדברים על אותו אתר פומביותהוצאתי אותה ב 81 שקל..120 כולל משלוחהחלפתי אותם ב SB370 שהיו לי ותאמין לי זה שמיים וארץ! החברה הזאת מעולה קיבלה ביקורות מצויינותהרבה יותר חזקים מה370 ועל איכות אין מה לדבר כשאתה משווה לקריאטיבתן פידבקים אני מניח שהם כבר הגיעו אליך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.