עבור לתוכן

רגע של גאווה, קאונטר סטרייק!

Featured Replies

פורסם

Pride%2Ejpg

8)

אגב, הניק המחודש שלי הוא -=V3l0citY=- וזה בגלל איזה אדמין 'רמד בשם יובל, שגנב לי את הניק האיכותי שלי ויש לו די כוח בקהילת קאונטר הישראלית, So.... He forced me to.... :-\

פורסם

גנב לך ניק ? איזה חוצפן .. תשלח לא אימייל עם איומים ...

סתם תגיד לו שאתה משתמש בניק הזה הרבה זמן ואין לו זכות לגנוב לך ...

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח, מנסיון, זה לא נגמר בטוב, וחטפתי באנים מכמה שרתים וחבל, באמת שאין לי כוח לשטויות האלה.

זה ניק זמני, עד שיימצא איכותי יותר.

פורסם

ohhh the power that the admins have :P

פורסם

כולה אדמין בשרת אחד, מה הבעיה.... אל תשחק שם, אני חושב שיש לך את הזכות להשתמש בניק שלך

פורסם
  • מחבר

מה פתאום, הוא מתפרס על כל ה IGL'z וגם על הסרבר של Cs League והיו קצת איומים בסרבר האהוב עלי, של End.

פורסם

אם אתה מקבל באן מEND רק תגיד לי ואני לטפל בזה. עדיף גם שתגיד מי נתן לך את הבאן אני חושב שאני וsxs יכולים לעזור לך כאן מאד ;D

פורסם

:bigok:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, חבר'ס! באמת!

פורסם

מה פתאום, הוא מתפרס על כל ה IGL'z וגם על הסרבר של Cs League והיו קצת איומים בסרבר האהוב עלי, של End.

המ... אני אחד הבעלים של CSL אז אני לא חושב שתהיה איזשהי בעיה אם תמשיך לשחק עם השם הנ"ל , כנל גם בEND...

פורסם

אם אתה מקבל באן מEND רק תגיד לי ואני לטפל בזה. עדיף גם שתגיד מי נתן לך את הבאן אני חושב שאני וsxs יכולים לעזור לך כאן מאד ;D

המממ... אפשר לדעת מה בדיוק הקשר שלכם למשהו בEND? או מה הניקים שלכם בCS?

פורסם

אוי קריז החמוד ;D

Gok זה כמובן Goku

ואני זה Pentos ;)

פורסם

איזה שטויות אל תוותר לו. אם באמת מישהו יביא לך באן תפרסם את זה בכל פורום אפשרי של cs בארץ (igl, end-clan, gamer, igo, csl...). לרוב כל אלה שחושבים שהם ביג שוט בקהילת הסי אס בישראל זה ילדים ערסים קטנים ומתלהבים שחושבים שהם מלכי העולם בגלל שב cfg של ה adminmod על איזה שרת נמצא במקרה ה wonid שלהם - ואפשר בקלות לסדר (פורומים.. מודעות) שהוא לא יהיה אדמין בשום שרת בחיים. ותאמין לי עם Kriz לטמבל שגנב לך את הניק אין סיכוי.

פורסם

אוי קריז החמוד ;D

Gok זה כמובן Goku

ואני זה Pentos ;)

w000t?

bi0tches....

פורסם

CS SHOLET

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים