עבור לתוכן

תקלה בעת התקנת XP

Featured Replies

פורסם

אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא:

מעבד - Pentium 3 1GHz

לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן)

דיסק קשיח - WD 160 GB

כרטיס מסך - GeForce 2 MX

ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי.

את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows.

פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה:

*ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי).

*לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא עדכון ביוס. עדכנתי את הביוס לגרסה הכי עדכנית שקיימת באתר אסוס, אבל הגרסה הזאת נחשבת גרסת בטא (למיטב הבנתי זה בגלל שלוח האם כבר לא בייצור, וכל גרסה חדשה שאין לה לוח נתמך בייצור נקראת בטא, אבל לכו תדעו...).

בנוסף לכל זה, אותה בעיה מופיעה לי גם בעת התקנת לינוקס אובונטו (לאחר אתחול המחשב ע"י דיסק ההתקנה, הוא מעלה כמה דברים, מראה דף עם בר התקדמות, ואז קופא).

אם מישהו יודע איך לפתור את זה, ממה זה נגרם, או אי פעם נתקל בבעיה דומה, יעזור לי מאוד לשמוע, כי כרגע אני ממש עובד עצות.

המון המון תודה מראש,

Rosebud.

פורסם

תגיד לי, אתה עושה צחוק?

מההודעה שלו ברור שהוא יודע איך להתקין מערכת הפעלה, לא נראה לי שהוא צריך מדריך בשביל זה, הבעיה שפותח הת'רד מעלה בהודעה שלו היא שתוכנית ההתקנה נתקעת לו, עכשיו תגיד לי בבקשה איפה בדיוק המדריך מסביר על זה?

ולעניין, תבדוק את הזיכרון עם MEMTEST86, יש סבירות גבוהה שהוא תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים