עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים למחשב (2.1).

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL.

אני מבקש עזרה בנושאים הבאים:

-האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות?

-המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים!

טווח מחירים 500-700 שקל.

פורסם

יש לי את הJBL קריצ'רס 2...איך נישרף לך הסאב אם אפשר לדעת?

פורסם

במרכז של סוני בברלין המחירים יקרים. אני הייתי שם. זאת למעשה חנות קונספט פלצנית ותו לא.

אם אתה חייב לקנות רמקולים בגרמניה, תקנה באחד מסניפי רשת saturn המחירים שם הרבה יותר סבירים.

אתה לא אמור להתקל בבעיות במחינת החשמל הגרמנים עובדים על אותו מתח רשת של 220V.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,לזה ששאל איך הסאב נשרף,אני חושב שהיה הפסקת חשמל בבית והוא פשוט נשרף.

וביקשתי שמות של דגמים ספצפיים.דגמים טובים שיש גם בדיוטי פרי וגם בגרמניה.500-700 שקל.

פורסם

למה סתם לתת דברים לא קשורים?

בתקציב הזה בחו"ל אולי תמצא את הסאונד סטיקס של הרמן קרדון, ויותר טוב (אם הם יהיו זולים יותר מהHK) אם תמצא, קח את הJBL אנקאונטר... ואם הוא נכנס בתקציב, אז תשמע גם את הZ2300 של לוג'יטק והIDOME של אביט (האביט זה 2.0, אבל טובים מאוד למוסיקה, ואמורים להיות הכי טובים מכל המערכות שציינתי...)

בכול מקרה, כנס לסטיקי של הקישורים החשובים ותעבור על הביקורות והFAQ (או פשוט כנס ללינק שבחתימה שלי...)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,ומה לגבי אחריות במידה ואני קונה את אחת מהמערכות שמומלצות בFAQ בגרמניה?

אני יקבל אחריות בארץ למשל אם אני אקנה JBL?

----

עריכה:

החלטתי כנראה ללכת על ה JBL ENCONTER 2.1 -

יש לכם המלצות?חוויות אישיות?

סיקורים על המוצר?

תודה מראש.

פורסם

באמת שאין לי מושג... גם אם החברה נותנת אחריות בינלאומית, בטוח היבואן בארץ יעשה בעיות :P

(אם כי אם תתעקש והחברה אכן נותנת אחריות בינלאומית, אתה תוכל לממש אותה בצורה מלאה...)

פורסם

ATP3

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים