עבור לתוכן

חייבת המלצה על מסך LCD

Featured Replies

פורסם

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש.

נ.ב.

שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם....

אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

פורסם

מה NEC היחידי שנכנס לך בתקציב(ה 1970NXP) הייתי נמנע.

בתקציב שלך הייתי הולך דווקא על ה 971P של סאמסונג שמתאים מאוד לגרפיקאים אבל זמן התגובה שלו גבוה יחסית.

בכל מקרה מומלץ להימנע מרוב הדגמים הפשוטים שמציפים את השוק ומגיעים עם פאנל TN ולהיתמקד במסכים יותר איכותיים

כמו זה שציינתי בעל פאנל S-PVA.

פורסם
  • מחבר

מה עם Dell 2007WFP

או Dell 207FP

הם טובים לעיצוב גרפי, אינטרנט, פלאש ואולי קצת וידא?ו

פורסם

אולי VP930B מתאים?

פורסם

מה עם Dell 2007WFP

או Dell 207FP

הם טובים לעיצוב גרפי, אינטרנט, פלאש ואולי קצת וידא?ו

אם אין לך תקציב למסך של Apple Ciniema Diplay, אז DELL כנ"ל מומלץ מאוד.

פורסם

אם את מעצבת ולוקחת ברצינות את המיקצוע. הייתי ממליץ לך לחסוך עוד כאלף ש"ח + - וללכת על מסך של חברת EIZO זאת ממש ליגה אחרת ויש להם מסכים המיועדים לגרפיקאים. עם דיוק צבעים שלא תמצאי במסכים אחרים. תכנסי לאתר שלהם ותקבלי אינפורמציה נוספת. פשוט יש לי מסך שלהם כי גם אני קשור לתחום...

פורסם

אם את מעצבת ולוקחת ברצינות את המיקצוע. הייתי ממליץ לך לחסוך עוד כאלף ש"ח + - וללכת על מסך של חברת EIZO זאת ממש ליגה אחרת ויש להם מסכים המיועדים לגרפיקאים. עם דיוק צבעים שלא תמצאי במסכים אחרים. תכנסי לאתר שלהם ותקבלי אינפורמציה נוספת. פשוט יש לי מסך שלהם כי גם אני קשור לתחום...

EIZO מסך מעולה אבל לא מצדיק את המחיר, יש לי בעבודה 2 מסכים כאלו, דווקא המסך של אפל יותר מדויק בצבעוניות שלו.

פורסם

urib . תלוי איזה מסכים של EIZO יש לך בעבודה, כי יש להם מסכים בכמה רמות...

פורסם
  • מחבר

טוב נירא לי שאני הולכת על Dell 2007WFP

יש למישהו התנגדות אחרונה? כי אני כבר ממש לא יודעת ובשלב זה נירא לי מיותר להשקיעה עוד הרבה יותר כסף.

:nixweiss:

פורסם

יש למישהו התנגדות אחרונה? כי אני כבר ממש לא יודעת ובשלב זה נירא לי מיותר להשקיעה עוד הרבה יותר כסף.

המסך הזה מצויין לא תצטערי, חוצמיזה שבגרפיקה יש המון כלים לכיול מסך כמו ניהול חכם של פרופילי צבע.

לצערי אין מסך שיכול להיות 1/1 מול תדפיס צבע, אפילו מסכים שעולים עשרות אלפי דולרים.

אם את מעוניינת במחשב+מסך איכותי במחיר אחד, אז הפיתרון בשבילך מחשב IMAC 20/24.

http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=56&products_id=671

פורסם

:xyxthumbs:

אני בעצמי לוקח אותו, ואני עוד הולך לשחק עליו משחקים :smile1:

פורסם

אורי שמת לב למחיר ?

זה ממש מעבר לתקציב שלה.

פורסם

אורי שמת לב למחיר ?

זה ממש מעבר לתקציב שלה.

המחיר כולל מחשב מק.

פורסם

עדיין ממש יקר - נראה לי שיש לה מחשב

וכול מה שהיא צריכה זה מסך.

פורסם

אבל זה מחשב לעבודה לא ל- משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים