עבור לתוכן

מבקש המלצות..

Featured Replies

פורסם

אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..)

אז ככה:

כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס..

המחשב הוא AMD Sempron 2500

1GB ddr

כרטיס קול on board

רמקולים logitech x220 למחשב

-בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי..

1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף?

- איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא?

-על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כרטיס קול? (כמו שאמרתי המטרה זה יצירת טרנס בלבד אז על אילו features אפשר לוותר למשל? ..)

2.יש לי yamaha djx2 צעצוע חמוד..אני מניח שאוכל לעבוד איתו בתור מקלדת שליטה..האמת זה יעשה תעבודה או עדיף מקלדת שליטה? ..אם כן , שוב, מה מומלץ בתור התחלה ועל מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר לקנות אחד? ..

3.האם מומלץ לעבור כבר לקיובייס 4? או עדין כרגע מה שנוח והמוכר והנפוץ ושכולם אוהבים זה ה 3 sx? אם כן למה? מה ההבדלים בינהם? ..

4.אילו vst אתם ממליצים לpsy trance ושאר המשפחה? ..

5.האם יש מדריך בעברית ידידותי ונוח שיעזור לי בתור התחלה to get started כמו שאומרים?

6. אני מעוניין לקנות אוזניות שאשמע הכי איכותי שאפשר ושלא אשמע את הרעש ברקע (אוטובוס רחוב וכו) .. מה אתם ממליצים? הבנתי יש סדרה כזאת " לתוך האוזן" האם זה זה? ..

- האם יש הבדלים בין הגדלים השונים של האוזניות? ( גדולות, קטנות, קטנות לתוך האוזן) ומה הכי מומלץ ?

7.מה ההבדל בין רמקול למוניטור?

8.מה עדיף לעבוד מול מוניטורים או אוזניות? אילו מוניטורים אתם ממליצים? מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר לקנות מוניטור?

9.אני מניח שיש מדריך לקונה שיענה על כל השאלות? אשמח לקבל..

10.כמו כן אשמח לשמוע דעתם של אחרים עם המלצות למה כן למה לא וכו..

תודה רבה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים