עבור לתוכן

בעיה מוזרה בFIFA 07- הכרטיס מסך שלי לא מריץ אותו על הגדרות מקסימום =\

Featured Replies

פורסם

...עם FPS סביר.

יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

פורסם

...עם FPS סביר.

יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.

יש מצב אפילו הורדת גירסא דפוקה

גם כשאני הורדתי פיפא 2007 הכרטיס מסך (x1600xt ) לא הריץ את פיא .. כל הזמן ניתקע ..

בקיצור ..

בעיה במשחק ולא בדריברים\כרטיס מסך ..

פורסם

לא דנים פה במשחקים פרוצים, תקרא את חוקי הפורום.

פורסם

יש לי 8600GTS ואני על הגדרות מקסימום+1600X1200 ואני מקבל 60 FPS קבוע

פורסם

ואני מקבל באותם הגדרוטת כמו זה שמעליי 60-75 רוב הזמן נמצא על 70 וזה עוד אחריי שהמעבד החרא שלי מגביל אותי...

פורסם

משחק מאוד מבוגבג, אני מכיר מישהו עם E6850 ו8800GTX שבקושי מריץ אותו על 10FPS, בעיה בדרייבר ובמשחק עצמו.

פורסם

גם לי המשחק הזה FPS נמוך מאוד. בעיקר סרטונים. וגם במשחק אני צריך להוריד הגדרות. X1950 PRO .

פורסם

יש בעיה בדריבר של ה8800 עם הפיפא

פורסם

נסה להוריד את הפילטרים בדרייבר.

פורסם

זה באג במשחק , שחק על מדיום , אצלי ברגע שאני שם על LOW מריץ לי על 3 FPS , וכשזה על MED מריץ על 30-40 .. (עם FX5700) .

בכל מקרה אוטוטו יוצא 2008 .

פורסם

אני עם אותו כרטיס.

הגדרות מקסימליות הן בדרייבר והן במשחק עצמו, ונותן לי 60FPS (1024*1280(.

פורסם

יואיי אחי אצלי יש מחשב חמוד ביותר עם כרטיס מסך FX5700 אני מריץ את המשחק על גרפיקה מקסימום עם כל הפילטרים ומה שאתה רוצה ועובד כזה חלק !!! כמו מרגרינה !!... אז בטוח יש לך בעיה בדרייברים ... זה לא הכרטיס מילין אחוז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......

פורסם

אני חושב שמיצינו את העניין.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים