פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע:שחורפסיכודלירוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.)בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCKקצת פרטים:אוזניות: AKG K24PEQ ומה שמסביב:60H: 4250H: 11K: 04K: 312K: 6-----BBE: 3Mach3Bass: 5MP Enhance: ON3d Surround: 2Pan: 0בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים בנאדם זה כולה 24P, יש אוזניות הרבה יותר טובות שלא מסתדרות עם מוזיקה כזו.תלמד לחיות עם המגבלות או שתשדרג.. אין הרבה הוקוס פוקוס ב EQ שיסדר את זה.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר וואלה בשבילי זה לא כולה..לדעתי הם מצויינות, או לפחות ככה חשבתי עד שנתקלתי בזאנר הROCK...
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר טוב, שיהיה..בכל אופן אני יכול לשפר את הEQ? לא מצפה למשהו ענק, אבל עדין יכול להיות שיפור..
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים לא הבנתי את הנתונים שנתת אבל אני יכול להמליץ לך על dfx לווינאמפ, הוא נותן לך הרבה יותר נפח לצליל תנסה ותראה אם זה מתאים לך..
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מה הקשר WINAMP? אני מדבר על הנגן שלי לא על המחשב..צודק , עכשיו אני רואה. ובקשר לEQ תנסה להוריד את הטרבל נראה לי גבוהה מדי
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אם אתה סומך כל כך על ה-EQ אז תמשיך לשחק איתו עד שתגיע לתוצאה משביעת רצון, אין פתרונות קסם כאן, מה שכן הייתי מציע לך לנסות לבטל כל מיני עיבודי קול מוזרים כמו ה-סראונד שמופעל אצלך או דברים בסגנון, ברוב המיקרים זה הורס את הצליל מאד במיוחד עם אוזניות סבירות +...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.