פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים הכרטיס הזה מיוצר בתהליך של 130NM הטמפרטורות שלך מעולות יחסית לכרטיס הזה...
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר תודה על התשובות, אבל אני רוצה לפתוח לו ל 16 צינורות ולעשות לו אוברקלוק והשאלה היא האם עקב הפעולות האלו הכרטיס יתחמם יותר ויכול להנזק?
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אני ממליץ לקנות לו קרור חזק אחר במקום הסטוק ורק לאחר מכן לפתוח לו צנורות ולהעלות את תדרי הליבה והזכרונות.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים לא לקשקש אף אחד לא יודע מה יהיו הטמפ' שלךקודם כל תפתח צינורות תראה שהכל תקין ואחר כך תעלה תדרים ותבדוק טמפ'(יתכן ובכלל לא תוכל לפתוח אותם \יגרמו לבעיות)יתכן שלא תצטרך בכלל להחליף קירור והטמפ' יהיו טובותמספיק לתת עצות אחיתופל(HAVIV) קודם בודקים שבכלל אפשר לפתוח אןתם ואז רואים מה הטמפ' ואז שוקלים האם יש צורך בקירור חדשעל זה נאמר לא רותמים תעגלה לפני הסוסים
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים הוא יכול לפתוח צינורות לפני, אבל כדי להשיג תדרים גבוהים יותר דרוש קרור חזק הרבה יותר מהסטוק.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר אני יכול לפתוח בדקתי במדריך שהיה בפורום אחד עם התוכנה ATITOOL... עכשיו אם אני פותח צינורות רק בלי אוברקלוקף עד כמה זה אמור לחמם את הכרטיס ובכמה מעלות הוא צפוי לעלות?
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים רק ה' יודע אצל כל אחד זה שונה יש משתנים רבים כמו סירקולציה\קירור סטוק\ליבה וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.