פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים איפה אפשר לקנות את שני המוצרים האלה חוץ מפנדה? בPCHARDWARE נגמר להם והם אומרים שזה גם לא יגיע בזמן הקרוב, בפנדה אני לא קונה אחרי המון תקלות ובעיות.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים את הכרטיס קול יש לך בזיגזג , אבל הרמקולים .... אתה לא רוצה את הרמקולים האלה .
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים את הכרטיס קול יש לך בזיגזג , אבל הרמקולים .... אתה לא רוצה את הרמקולים האלה .יש עוד חנויות חוץ מזיגזג?את כלנית אגב אי אפשר להשיג, גם הטלפון שרשום וגם האיי מייל לא נכונים.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מה רע בזיגזג?לא רע, אבל אני רוצה עוד חנויות, האופציות תשלום סך הכל מוגבלות ואם אני לא אמצא עוד חנות אז אני אאלץ באמת לקנות בזיזג.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים תאלץ לקנות שם ????מי שמכיר אותם קונה שם מתוך רצון ושמחה ולא אילוץ !לא התכוונתי במובן הרע.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אני לא מבין אתה קונה כ.קול טוב ורמקולים כל כך עלובים? מה ההיגיון בקניה שלך?
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אכן, עדיף רמקולים איכותיים.אם אין בתקציבך לרכוש גם רמקולים טובים וגם את הGTXP פשוט תקנה כרטיס קול קצת פחות טוב ורמקולים הרררררררבבבה יותר טובים.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אני הייתי קונה את ה-Creative INSPIRE 4400 + Hercules Game Surround Fortisimo 3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.