פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כולהתוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל.....איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד.אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד.....תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר תקשיב לחצתי file>>>import and exportושם בחרךתיי export ושם אני כבר לא יודע מה לבחור אולי תעזור לי?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כדי לשמור את כל הגדרות החשבונות שיש לך אתה נכנס ל:Start > Programs > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office 2003 Save My Settings Wizardכדי לשמור את כל המיילים אתה עושה ייבוא/ייצוא ובוחר בקובץ pst.משם אני מאמין שתצליח להסתדר.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר תודה אחי רק עוד שאלה קטנה איך אני אחרי זה מחזיר את ההגדרות ההלובמחשב אחר הכוונה
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כמו ש-Pure-Gold אמר לך לעשותאז במחשב אחר אחרי שאתה מתקין Outlook אתה עושה את אותה פעולה של: Start > Programs > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office 2003 Save My Settings Wizardושם תהיה לך אפשרות של שיחזור נתונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.