עבור לתוכן

SB AUDIGY 2 תחת VISTA

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA?

לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא.

(האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.)

תודה מראש למשיבים.

פורסם

אם יש לך אותו- כן.

לכרטיס רכיבים איכותיים יותר מכרטיס מובנה, בלי קשר לשאר הפונק'.

פורסם

הכרטיס יהיה מסורס לחלוטין. אני חזרתי ל-XP רק בגלל שתחת Vista אני לא יכול להשתמש בפונקציות של X-Fi ולצערי Creative לא טורחים לפתח דרייברים מתאימים.

פורסם

הבעיה של ויסטה היא היעדר תמיכה ב-EAX ושם יש בעיה. קריאטיב אמרה שהיא תסדר את זה לכרטיסי ה-X-Fi, אבל השאר יצטרכו לסבול.

Anatoli.

פורסם

למשתמשי X-FI זה יהיה בחינם הALCAMEY הזה או איך שלא קוראים לפרויקט, שמאפשר אפקטים של EAX במצב OPENAL, ולAUDIGY מכיוון שהם ישנים יותר זה יהיה בתשלום, כן כן הם מונופולסטיים בתחום כרטיסי הקול.

פורסם

א. התוכנות שקיבלתי עם הכרטיס לא עובדות על Vista.

ב. הקומבינה של Creative בשם Alchemy לא עבדה אצלי.

ג. לוח הבקרה של X-FI לא עובד על Vista.

מסקנה: התמיכה של Creative מחורבנת והם לא שמים ז*ן על לקוחות שרכשו את הכרטיסים במיטב כספם.

פורסם

למשתמשי X-FI זה יהיה בחינם הALCAMEY הזה או איך שלא קוראים לפרויקט, שמאפשר אפקטים של EAX במצב OPENAL, ולAUDIGY מכיוון שהם ישנים יותר זה יהיה בתשלום, כן כן הם מונופולסטיים בתחום כרטיסי הקול.

והם הרסו את העסק של עצמם.

א. התוכנות שקיבלתי עם הכרטיס לא עובדות על Vista.

ב. הקומבינה של Creative בשם Alchemy לא עבדה אצלי.

ג. לוח הבקרה של X-FI לא עובד על Vista.

מסקנה: התמיכה של Creative מחורבנת והם לא שמים ז*ן על לקוחות שרכשו את הכרטיסים במיטב כספם.

לא הם שמו זיין על כל העולם וייצרו מונופול ע"י זה שהם לא נתנו לשום חברה להשתמש בתקנים שלהם(כן לשלם מיליונים על EAX2 כאשר יש 5 זה לא ממש עוזר לאף אחד). MS לא אוהבת שעושים דווקא והיא בצדק עברה לopenAL בלבד לVISTA, תקן פתוח שכל אחד יכול לממש.

אתם באמת חושבים שזה מקריות שלאחר שנים על גבי שנים של אקסלוסיביות שCreative התחילה למכור שבבים שלה לחברות צד שלישי?

הם ניסו בכל מחיר לנסות לגרום לWSM של Vista לתמוך בEAX אבל זה לא עניין אף אחד.

כל היופי בopenAL שאתה יכול לבנות מודל סאונד רב ערוצי מתקם ומבחינתך אתה לא צריך לדאוג לפן החומרתי, למי שאין כרטיס DSP יעודי שתומך בopenAL המעבד יעבוד יותר קשה, אבל זה ייתן את כל הפונקציות שהיית מקבל בכרטיס קול יעודי.

פורסם

אני רוצה שהמונופול של CREATIVE יתמוטט סופית, לכו תדעו איזה עוד כרטיסי קול משובחים יכולים להיות, ועם כל הבעיות שהיו לX-FI עם הPCI, כל התקיעות הדרייברים הכושלים והמעיקים על המערכת מCREATIVE, ואין אף נשמה או כמה נשמות שיכולות לקחת את העסק המחורבן הזה לעולם המתים? ולהביא לחורבן של ממלכת CREATIVE וליצור גלות חדשה???? נמאס לי מCREATIVE, לא שאי פעם קניתי מוצר משלהם ואני לא מתכוון הREALTEK ALC880 HD מספיק ומספק איכות קול מצויינת.

פורסם

אתה צודק. בלי EAX אין להם כלום חוץ מכרטיס קול עם דרייברים מחורבנים, שאינו מתעלה על כרטיס קול מובנה איכותי. נראה לי אציע את X-Fi למכירה ובכסף אקנה עוד 2GB זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים