עבור לתוכן

דיסקמן mp3 עם רדיו של סוני - יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות דיסקמן mp3, ואחד הדברים החשובים לי הוא שיהיה בו רדיו. עדיפות עליונה לסוני. יש להם דבר כזה?

אם כן, אני אשמח לקבל לינק/דגם.

כמובן שרצוי מאוד שיקרא RW או שיהיה בו שלט, אבל זה הרבה פחות חשוב לי. העיקר שיהיה רדיו.

אם לא של סוני, יש אולי המלצות לדיסקמן איכותי עם רדיו של חברה אחרת?

תודה מראש.

פורסם

עזוב אותך sony . הנגני MP3 שלהם מתים .

זה הדבר הכי טוב שרק אפשר לחשוב עליו . רוצה משהו קל ? לך על הדגמים היותר יקרים שלהם , הם שוקלים פחות .

פורסם
  • מחבר

תודה! :D

יש עוד המלצות?...

פורסם

אם יש לך 1800 תקנה כבר iPod ...

פורסם

Ipod הוא בלי רדיו , ואתה צריך לקנות עוד תוספת יחסית יקרה שאין אותה בארץ כדי לקבל רדיו . יקרררר .

פורסם
  • מחבר

Ipod הוא בלי רדיו , ואתה צריך לקנות עוד תוספת יחסית יקרה שאין אותה בארץ כדי לקבל רדיו . יקרררר .

לא תודה.....................

המלצות אחרות? בשביל פשוטי העם?...

פורסם

המממ .... נראה לי שראיתי משהו של סמסונג גם עם רדיו , בלי שלט , והוא היה ממש ממש ממש מכוער , אבל עלה איזה 900 שקל .בשביל 300 שקל הבדל , כדאי לך כבר לקחת אחד טוב .

פורסם

בחול עולה ה RIVERX בסביבות ה 100 דולר בלבד :P

פורסם

מה זה אי פוד ב1800 זה לא שווה ומה אם אני יגיד לך שאני צריך לדחוף מעל 20 ג'יגה מוזיקה מה אני עושה...צריך לפחות את האי פוד הכי גדול והוא לדעתי לא שווה את הכסף.

פורסם

iPOD זה בשביל אנשים שממש לא יכולים להתפשר על נוחות. בטריות, משקל, שלט, 10 ג'יגה..... אבל רק מי שהדברים האלו מאוד מאוד מאוד חשובים לו כדאי לו להשקיע בהם כסף. אחרים יכולים להסתפק במכשיר אחר שיכול גם להשמיע שירים בלפחות רבע מחיר

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה רע בסוני ? :-\

פורסם

שום דגם שלהם לא עושה FF , וזה ממש מרגיז , האופציות שלו מוגבלות לדיסקמן רגיל לכל דבר , כיונון הצליל אצלו פרימיטיבי מאוד , חוץ מהמגה באס שלהם אין לך שום דבר , והוא עולה יותר מדי בלי שום סיבה מיוחדת . לעומת זאת , הiriver למיניהם , יש לך אקוולייזר עם כמה פריסטים , ואחד ידני שאתה יכול לשלוט על הסאונד בצורה לא רעה , אתה יכול לסדר את הנגן שיעבוד איך שאתה רוצה בדיוק , אתה יכול להוריד את הmanual שלו ולראות עד כמה הוא מתקדם כנגן . והרדיו שלו מעולה באיכות הקליטה , הוא אפילו עושה נדידה אוטומטית עד גבול מסויים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים