עבור לתוכן

לא מצליח לשמוע קול בחיבור של הכרטיס קול לרסיבר

Featured Replies

פורסם

חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו.

מה ניתן לעשות??

פורסם

לבדוק הגדרות של הכרטיס, לבדוק שהדרייברים מעודכנים , לבדוק שהרמקולים תקינים .

פורסם

איך הצלחת לחבר כבל PL נקבה?! הנקבה זה מה שיש בכרטיס קול, אתה חייב 2 מתאמים של PL זכר בצד אחד (ושל 6.5ממ ולא 3.5) ובצד שני RCA נקבה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

p14860B-f5f6575e8b19862dc196b8468820647c.jpg

זה הכבל שיש לי את האדום והשחור בצד אחד חיברתי לרסיבר ואת האדום והשחור בצד שני חיברתי לכרטיס כול עם מתאמי Pl (נראה לי נקבה).

א.מה זה בדיוק זכר ונקבה בחיבורים האלו ואיך אני יודע מה יש לי?

ב.שאני פותח דרך מדיה אני אמור לשמוע קול שזה מחובר לרסיבר?צריך אולי להגדיר משהו בשביל שזה יוציא קול החוצה דרך היציאה האנלוגית?

פורסם

זכר זה פין, נקבה זה חור. אני מניח שלא צריך להסביר לך, נכון? :cool2:

בכל מקרה, אם זה נכנס לתוך הכרטיס כמו שצריך, זה זכר. יש לך תמונה של המתאמים? לא יפריע צילום של מה שיש לך. תוודא שחיברת ליציאה ולא לכניסה של הכרטיס.

אחרי זה תוודא שהרסיבר מוגדר על הכניסה הנכונה ושהכל מחובר כמו שצריך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

Anatoli.

אנתולי אני מודיע בזאת רשמית שאני מפגר!!!

חיברתי את זה כל הזמן ל-in במקום ל-outבכרטיס קול :yelclap::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא סתם ביקשתי ממך שתביא תמונה של מה שיש לך בדיוק. אין לך מצלמה בנמצא?

בכל מקרה, אם חיברתי הכל כמו שצריך, זה עניין של הגדרות. לא צריך לחפש דברים בלי לבדוק, תנסה למצוא את הפיתרון בניסיונות. תחבר את הכרטיס למערכת אחרת, את המערכת לכרטיס אחר. תבדוק.

Anatoli.[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 17:46:10

שמח לראות שאחד הדברים שהצעתי לך פעל. וד"א, זה אנטולי ולא אנתולי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני בודק אותו הסאונד שלו נחות בהרבה מהנגן dvd שלי שעלה 100 שקל,שאני שם על הכי גבוה בפאטץ מיקס הסאונד נשמע זוועה כאילו אני שומע ברמקול של 10 שקל יש אולי דרך להגדיר טוב את הסאונד?זה לא נראה לי אמור להישמע ככה...???

פורסם

וואו איש, תסלח לי על הביטוי, אבל אתה עושה שטויות שזה פשוט כואב הלב לקרוא. מי מגביר את העוצמה עד הסוף?!?! אמרתי לך כבר לא פעם, ואני אומר לך את זה עוד פעם, RTFM! בשביל זה קיבלת חוברת עם הכרטיס. אתה קופץ קדימה, קונה כרטיס חצי-מקצועי ששונה לגמרי בכל הממשק שלו מכרטיס ביתי רגיל, עושה שטויות, ואז עוד לא מבין מה הבעיה. קודם תלמד להשתמש בכרטיס, אחרי זה תשחק עם האפשרויות שלו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

וואו איש, תסלח לי על הביטוי, אבל אתה עושה שטויות שזה פשוט כואב הלב לקרוא. מי מגביר את העוצמה עד הסוף?!?! אמרתי לך כבר לא פעם, ואני אומר לך את זה עוד פעם, RTFM! בשביל זה קיבלת חוברת עם הכרטיס. אתה קופץ קדימה, קונה כרטיס חצי-מקצועי ששונה לגמרי בכל הממשק שלו מכרטיס ביתי רגיל, עושה שטויות, ואז עוד לא מבין מה הבעיה. קודם תלמד להשתמש בכרטיס, אחרי זה תשחק עם האפשרויות שלו.

Anatoli.

אחי,אני לא יודע לקרוא אנגלית,אני פשוט קורא ומבין כמו אוטיסט.

זה לא שלא ניסיתי ואני מתעצל פשוט אין לי ברירה חוץ מלנחש כי פשוט אין לי מושג איך להגדיר את זה,קניתי את הכרטיס הזה נטו בשביל היציאה האנלוגית שמיליון ואחד אנשים אומרים שהיא טובה ולא בשביל שום דבר אחר,לא חשבתי שזה יהיה כזה סיבוך.

עכשיו כל ההגדרות זה דרך הפאטץ מיקס נכון?הנה תמונה של איך שהוא מוגדר,שאני מחבר את ה-dvd אני צריך לשים הרבה פחות ווליום ברסיבר בשביל שישמעו בעוצמה וכאן עם ההגדרות האלו אני צריך להגביר הרבה הרבה יותר ברסיבר,ניתן לשנות את המצב הזה?

asdasdrrrrrrrrrrrrrrmd8.png

פורסם

כמו שאמרתי, RTFM. אני מבין אם זה דבר אחד או שניים, אבל אנחנו לא יכולים לתרגם לך את הכל לעיברית. יש לך את הכרטיס איזה שבוע סך הכל וכבר היו לך איתו יותר בעיות ממה שהיה לי איתו במשך כמה שנים שהיה לי אותו.

Anatoli.

פורסם

היי אורי

הפיתרון הכי פשוט שזה מה שאני עשיתי זה לקחת את החוברת הדרכה (manual) ולהדפיס אותה וללמוד איך לעבוד עם התוכנה פטש מיקס.הכרטיס אומנם קל לחיבור אבל כדי להפעיל אותה צריך לדעת גם לשלוט בתוכנה ובפונקציות שלה.אני גם שיגעתי את אנטולי בהתחלה והבנתי שזה לא עסק..... :bash::nono:

אנגלית בסיסית חובה כדי לעבוד עם מחשב בשימוש מתקדם ידידי :cool2:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים