עבור לתוכן

ממה נובעות הקפיצות באינטרנט?! שיחה עם נציג שירות לא עזרה..אולי אתם?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט)

אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו!

הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות...

85669984nx0.th.jpg

אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb

נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

פורסם

חיבור 1.5MB איפה?

בבזק? בהוט?

מי הספק שלך?

אלה הדברים החשובים.

פורסם
  • מחבר

חיבור 1.5MB איפה?

בבזק? בהוט?

מי הספק שלך?

אלה הדברים החשובים.

הוט ספק

בזק בילאומי איכשהוא גם בעניין..

פורסם

יש לך רשת אלחוטית? אם כן - של איזה חברה הנתב (ראוטר)?

פורסם
  • מחבר

יש לך רשת אלחוטית? אם כן - של איזה חברה הנתב (ראוטר)?

יש לי רשת ביתית - 2 כרטיסי רשת וכבל רשת - הבעיה קורה גם שהמחשב השני מכובה אז זה לא הסיבה..אין רשת אלחוטית..

פורסם

יש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..

אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו!

השיטה הכי טובה היא להוריד packet logger ולבדוק מי שולח מה, אבל לפעמים קשה לפענח את משמעות התוצאות.

גישה יותר פשוטה - אבל אולי פחות יעילה - היא להוריד את TCPView ולבדוק איזה תהליכים מחוברים לאינטרנט. אם התהליך שמייצר את התקשורת הוא לא רכיב Windows כמו svchost.exe אז אולי נוכל להתקדם מכאן.

אם אתה מוצא משהו עם פוטנציאל מעניין תעלה screenshot (רק אל תשכח למחוק את ה-local IP שלך :))

פורסם
  • מחבר

השיטה הכי טובה היא להוריד packet logger ולבדוק מי שולח מה, אבל לפעמים קשה לפענח את משמעות התוצאות.

גישה יותר פשוטה - אבל אולי פחות יעילה - היא להוריד את TCPView ולבדוק איזה תהליכים מחוברים לאינטרנט. אם התהליך שמייצר את התקשורת הוא לא רכיב Windows כמו svchost.exe אז אולי נוכל להתקדם מכאן.

אם אתה מוצא משהו עם פוטנציאל מעניין תעלה screenshot (רק אל תשכח למחוק את ה-local IP שלך :))

תודה רבה אחי.. לקחתי תאפשרות השניה עם הtcpview אני רואה את התהליכים שרצים, אבל אין להם ממש שם, הם בדרך כלל נקראים system process או system

בכל מקרה לא מצאתי משהו חשוד..אולי אני לא מבין איך להשתמש בזה בדיוק.. אתה יכול להציצ בממצאים של התוכנה אולי תמצא משהו..לגבי הIP שלי לא מצאתי אותו כתוב בשום מקום שם...

(מחקתי קצת מהמספרים בתמונה בגלל שאני לא יודע מה ניתן לעשות איתם..)

25170232uh0.th.jpg

פורסם

אתה מחובר עם חייגן לאינטרנט או דרך ראוטר?

אם כן, איזה ראוטר באיזו תצורת הגדרות?

אני מציע לך לנסות לכבות את הKASPERSKY שלך

ולנסות לעבוד בלעדיו ולראות איך זה.

פורסם
  • מחבר

אתה מחובר עם חייגן לאינטרנט או דרך ראוטר?

אם כן, איזה ראוטר באיזו תצורת הגדרות?

אני מציע לך לנסות לכבות את הKASPERSKY שלך

ולנסות לעבוד בלעדיו ולראות איך זה.

אין לי ראוטר אני עובד בלי חייגן .. מחובר כל הזמן..

הקספרסקי לא מקור הבעיה ניסיתי לעבוד בלעדיו..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחי, לפי מה שאתה אומר לי.. תבדוק אם זה גם קורה במחשב השני, אם כן, זה הראוטר.. מה שאתה יכול לעשות שם זה להוריד את ה MTU

תרד עד שזה בסדר.. כל פעם תרד ב 10.. ( זה נמצא בהגדרות של הראוטר.. בהגדרות חיבור)

עכשיו, אם זה קורה רק במחשב אחד. תנסה להחליף חיבור רשת אם יש לך עוד אחד..

ותעשה את זה

start > run > cmd

ותכתוב שם

netsh int ip reset 1.log

netsh winsock reset

וריסטרט למחשב...

תראה מה קורה אחרי זה....

פורסם

אצלי זה קורה לפעמים בערך כל שבוע במיוחד אחרי שהאימיול דולק (אחרי, לא רק כשהוא פועל).

אז אני פשוט מנתק אותו ומחבר אותו לחשמל (גם את המודם וגם את הראוטר, ומחכה דקה - שתיים) וזה מסתדר.

פורסם

חחחחח תגידו לא הבנתם שלבנאדם אין ראוטר?

תנסה להתחבר עם חייגן.

ועל הדרך תסגור את כל התוכנות שרצות ברקע ותן לנו כאן פלט של netstat -n (התחל > הפעלה > cmd > netstat -n)

פורסם
  • מחבר

זה בסדר .. טכנאי הוט יהיה פה היה חיבור לא טוב..תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים