עבור לתוכן

מה יותר משפיע על ביצועי משחקים ? RAM או כ.מסך ?

Featured Replies

פורסם

מה יותר חשוב ?

הנה דוגמא:

8800 GTS 640MB עם 2GB RAM

או

HD 2600XT עם 4GB RAM

מה יריץ משחקים יותר טוב ?

פורסם

88 עם 2G

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי הסבר ?

פורסם

בעקרון זה תלוי במשחק עצמו

אבל אל תשכח שכרגע אין משחקים שמנצלים בצורה משמעותית יותר מי 2 גיגה זכרון

פורסם

ההפרש בין הGTS ללXT גדול מאד . RAM יכול להגביל במשחקים אבל לא תהיה שום הגבלה כי 2G זה הרבה.

פורסם

4GB ram ינוצל במלואו רק במערכת הפעלה שיודעת לתמוך ב 64 ביט .במערכת 32 ביט יהיה כמות זכרון לא מנוצלת (מישהו פעם אמר 512MB אבל אני לא יודע) . במשחקים הצוור בקבוק העיקרי הוא ביצועי כרטיס המסך הזכרון אולי ישפיע על זמני טעינה ולא בהרבה .

בכל מקרה מדובר בהבדל של 1500 שקל ושני גיגה זיכרון עולים היום כ 500-600 שקל . אולי בחרת זכרונות יקרים מדי ללא הצדקה. מה שיותר חשוב בזכרון היא הכמות לא האיכות כי בשביל אולי 5% ביצועים אתה משלם יותר מפי 2 יותר כסף זה פשוט לא משתלם..

פורסם
  • מחבר

VISTA זה 32 או 64 ביט? או שיש גם וגם ?

אם כן שווה לקנות 4GB RAM ולהתקין ויסטה 64?

פורסם

אם אתה רוצה מחשב למשחקים תתרחק מוויסטה, משאבים כבדים שלא מנוצלים לטובה, כל המשחקים ירדו לך ב20 עד 30 פריימים בשנייה...

אבל יש גם XP 64 למרות שתצטרך למצוא גרסה מיוחדת לכל גרסה שתרצה להוריד. בינתיים תתקין XP רגיל ותהיה עם 2GB, יותר מזה אתה לא צריך (כרגע)

פורסם

היום גם 1 גיגה זיכרון מספיק למשחקים,ו2 זה מעל ומעבר (פשוט אין סיבה לקנות רק גיגה זיכרון היום שהמחירים של הסטיקים כל כך זולים)

88GTS הוא כרטיס עם ביצועים יותר טובים,וברוב המקרים גם מגיע עם קירור יותר טוב ועם פוטנציאל OC יותר גדול,ככה שהוא יתן יותר ביצועים.

הדבר המרכזי למשחקים הוא הכרטיס מסך,לא הזיכרון. זיכרון נמוך (512 ראם,נכון לעכשיו) יכול לגרום להאטה במשחקים מאוד כבדים,אבל אין שום משחק היום שדורש 2 גיגה זיכרון.

פורסם

היום גם 1 גיגה זיכרון מספיק למשחקים,ו2 זה מעל ומעבר (פשוט אין סיבה לקנות רק גיגה זיכרון היום שהמחירים של הסטיקים כל כך זולים)

88GTS הוא כרטיס עם ביצועים יותר טובים,וברוב המקרים גם מגיע עם קירור יותר טוב ועם פוטנציאל OC יותר גדול,ככה שהוא יתן יותר ביצועים.

הדבר המרכזי למשחקים הוא הכרטיס מסך,לא הזיכרון. זיכרון נמוך (512 ראם,נכון לעכשיו) יכול לגרום להאטה במשחקים מאוד כבדים,אבל אין שום משחק היום שדורש 2 גיגה זיכרון.

הרשה לי לתקן אותך אדוני, או ששכחת את FEAR את BF2\2142 שדורשים 2GB על כל הגרפיקה??? ועם 1GB יש המון לאגים ותקיעות??? בנוסף כל משחק שיבוא החל מעכשיו שזה כולל את BIOSHOCK,CRYSIS,UTIII ידרשו 2GB כמומלץ.

כרטיס מסך הוא הפקטור הכי משפיע על הביצועים במשחקים, אם זאת אתה חייב לספק מספיק זיכרון למשחק כדי שלא יהיו תקיעות לאחר הטעינה, וגם שלא תהיינה טעינה איטית.

פורסם

הרשה לי לתקן אותך אדוני, או ששכחת את FEAR את BF2\2142 שדורשים 2GB על כל הגרפיקה??? ועם 1GB יש המון לאגים ותקיעות??? בנוסף כל משחק שיבוא החל מעכשיו שזה כולל את BIOSHOCK,CRYSIS,UTIII ידרשו 2GB כמומלץ.

כרטיס מסך הוא הפקטור הכי משפיע על הביצועים במשחקים, אם זאת אתה חייב לספק מספיק זיכרון למשחק כדי שלא יהיו תקיעות לאחר הטעינה, וגם שלא תהיינה טעינה איטית.

בגלל זה אמרתי שלא כדאי לקנות זיכרון של 1 גיגה,אלא זיכרון של 2 גיגה.

חוץ מזה,עדיף לקנות כרטיס מסך חזק עכשיו,ושיהיה צורך ב4 גיגה זיכרון לקנות עוד סטיק.

פורסם

8800GTS אם 2GB עדיף משמעותית מ4GB ו2600XT כמו שהוא ציין, ההבדל ביניהם הוא שמיים וארץ הבדל עצום מאוד בין הכרטיסים, הזיכרון 2GB מספיק לכל משחק וזהו.

פורסם

אם אתה רוצה מחשב למשחקים תתרחק מוויסטה, משאבים כבדים שלא מנוצלים לטובה, כל המשחקים ירדו לך ב20 עד 30 פריימים בשנייה...

אבל יש גם XP 64 למרות שתצטרך למצוא גרסה מיוחדת לכל גרסה שתרצה להוריד. בינתיים תתקין XP רגיל ותהיה עם 2GB, יותר מזה אתה לא צריך (כרגע)

מה אתה מקשקש יש לי ויסטה ואף משחק לא יורד ב30 20 FPS וכרגע לפי דעתי עם החומרה הנכונה ויסטה עוקפת את XP בביצעים, תבדוק.

פורסם

למעט מאוד יש את המפרט שלך עם ה8800GTS, האמת הירידה של ה30 אחוז בביצועים שייכת כבר לעבר כי הדרייברים הרבה יותר יציבים עכשיו, אבל אני בטוח שיש הבדל אולי ב2-5FPS בחלק מהמשחקים, עם הזמן הביצועים של VISTA לא יהיו בעיה.

פורסם

2-5 FPS? מה זה כבר כשיש 8800GTS 640MB?

70 לעומת 65?

ואגב, אני הייתי מריץ BF2 בכיף על 512 ראם אז אל תזבל בשכל שצריך בשבילו 2G RAM. כשהמשחק הזה יצא לקחת 1G היה כמו לקחת היום 4G

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים