עבור לתוכן

שינוי שפה של XP מאנגלית לעברית

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב ווינדוס XP באנגלית ואני רוצה לשנות אותו למצב של עיברית איך עושים??

פורסם

יש לך חבילת עברית מותקנת על המחשב? (הכוונה לכל החבילה, לא רק השפה)?

אם כן, ובכל מקרה כדאי שתנסה את זה, תיכנס ללוח הבקרה->תלחץ בצד שמאל בכחול Switch to classic view-> תלחץ על Regional and language options-> בכרטיסיה האמצעית יש לך למטה Language used in menus and dialogs, תבחר שם (אם יש) עברית. אם לא אז אתה צריך את חבילת ההתקנת של העברית.

פורסם

אתה צריך את הMUI בשביל לשנות את השפה

תבדוק באתר של מיקרוסופט , לא נראה לי שזה חינמי .....

פורסם
  • מחבר

ואם אין לי .. איך אני משיג אותה??

פורסם
  • מחבר

ואיך אני מחליף את הSRART ל-התחל...מאנגלית לעברית???

פורסם

אם כן, ובכל מקרה כדאי שתנסה את זה, תיכנס ללוח הבקרה->תלחץ בצד שמאל בכחול Switch to classic view-> תלחץ על Regional and language options-> בכרטיסיה האמצעית יש לך למטה Language used in menus and dialogs, תבחר שם (אם יש) עברית. אם לא אז אתה צריך את חבילת ההתקנת של העברית.

פורסם

ואיך אני מחליף את הSRART ל-התחל...מאנגלית לעברית???

כמו שאמרו מעליי אתה צריך MUI

אין דרך חוקית להשיג את זה

וזה עובד רק ב XP PRO

פורסם
  • מחבר

כן.. יש לי.... הצלחתי להתקין את חבילת העיברית אבל אני לא מצליח להעביר את זה לעיברית (שה start יהפוך לה "התחל")

פורסם

אחרי השינוי הוא יבקש ממך להתנתק ולהתחבר שוב כדי שהשינוי יבוצע

פורסם
  • מחבר

זה שינה לי אבל חלקית..... יש דברים שהשתנו לעיברית כמו ההתחל וכו' אבל עדיין נשארו כמה באנגלית כמו..... My Computer,My Documents וכו' וגם התי שנכנסים למחשב שלי אז התפריטים בצד עדיין באנגלית

פורסם

במחשב בצבא מותקן שם Windows XP PRO באנגלית והיה מותקן שם MUI, פשוט החלפתי את השפה דרך לוח הבקרה וכל התפריטים השתנו, לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

כשהתקנת את החבילה סימנת למטה את האופציות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים