פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לי במחשב ווינדוס XP באנגלית ואני רוצה לשנות אותו למצב של עיברית איך עושים??
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לך חבילת עברית מותקנת על המחשב? (הכוונה לכל החבילה, לא רק השפה)?אם כן, ובכל מקרה כדאי שתנסה את זה, תיכנס ללוח הבקרה->תלחץ בצד שמאל בכחול Switch to classic view-> תלחץ על Regional and language options-> בכרטיסיה האמצעית יש לך למטה Language used in menus and dialogs, תבחר שם (אם יש) עברית. אם לא אז אתה צריך את חבילת ההתקנת של העברית.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אתה צריך את הMUI בשביל לשנות את השפה תבדוק באתר של מיקרוסופט , לא נראה לי שזה חינמי .....
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לך חבילת עברית מותקנת על המחשב? (הכוונה לכל החבילה, לא רק השפה)?אם כן, ובכל מקרה כדאי שתנסה את זה, תיכנס ללוח הבקרה->תלחץ בצד שמאל בכחול Switch to classic view-> תלחץ על Regional and language options-> בכרטיסיה האמצעית יש לך למטה Language used in menus and dialogs, תבחר שם (אם יש) עברית. אם לא אז אתה צריך את חבילת ההתקנת של העברית.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים ואיך אני מחליף את הSRART ל-התחל...מאנגלית לעברית???כמו שאמרו מעליי אתה צריך MUI אין דרך חוקית להשיג את זה וזה עובד רק ב XP PRO
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר כן.. יש לי.... הצלחתי להתקין את חבילת העיברית אבל אני לא מצליח להעביר את זה לעיברית (שה start יהפוך לה "התחל")
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לך חבילת עברית מותקנת על המחשב? (הכוונה לכל החבילה, לא רק השפה)?אם כן, ובכל מקרה כדאי שתנסה את זה, תיכנס ללוח הבקרה->תלחץ בצד שמאל בכחול Switch to classic view-> תלחץ על Regional and language options-> בכרטיסיה האמצעית יש לך למטה Language used in menus and dialogs, תבחר שם (אם יש) עברית. אם לא אז אתה צריך את חבילת ההתקנת של העברית.אחרי השינוי הוא יבקש ממך להתנתק ולהתחבר שוב כדי שהשינוי יבוצע
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר זה שינה לי אבל חלקית..... יש דברים שהשתנו לעיברית כמו ההתחל וכו' אבל עדיין נשארו כמה באנגלית כמו..... My Computer,My Documents וכו' וגם התי שנכנסים למחשב שלי אז התפריטים בצד עדיין באנגלית
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים במחשב בצבא מותקן שם Windows XP PRO באנגלית והיה מותקן שם MUI, פשוט החלפתי את השפה דרך לוח הבקרה וכל התפריטים השתנו, לא צריכה להיות בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.