עבור לתוכן

מעבד ASUS לE4400

Featured Replies

פורסם

מבין הדגמים של ASUS איזה מהם הוא מומלץ למעבד E4400:

P5LD2-VM

P5L-MX

P5B-MX

P5L-VM

P5LD2-SE

תודה ליועצים..

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך משהו ספציפי מהלוח?

למה דווקא ASUS? למה דווקא הדגמים הנ"ל?

פורסם

באמת לא הבנתי למה אתה נעול על ASUS - יש דגמים של GIGABYTE באותו מחיר שקורעים את הדגמים האלה ;)

פורסם
  • מחבר

הבנתי שASUS הם הכי מומלצים למעבדי אינטל ופשוט צימצמתי לי את האפשרויות ללוחות האלה

האם גם שווה לקחת בחשבון את הדגםP5B של ASUS ?

פורסם

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק, אז לא משנה כל כך איזה לוח תיקח, לעומת זאת אם אתה כן עושה, אז זה כן משנה, אז אתה עושה OC או ;D?

פורסם
  • מחבר

לא לא נראה לי שאני אעשה

כדאי לעשות???

אז מה מומלץ מבחינת מעבד אינטל ולוח אם של אסוס והשילוב שלהם?

פורסם

תשמע, כעיקרון, המעבדים האלה של אינטל (סדרת ה-E4X00, אני מתכוון) באופן רשמי מיועדים למחשבים תקציביים, אבל שום דבר לא מונע מהם לעבור אוברקלוק ולהפוך למעבדים לא פחות חזקים מה-E6XX0, עם לוח בסיסי וזכרונות פשוטים (667MHZ, למשל), אתה יכול להביא אותם ל-FSB של 333MHZ, מה שאומר במקרה של המעבד שלי (E4300) תדר של 2.8GHZ, במקרה של המעבד שלך זה אומר 3.330GHZ, הדבר שאתה כן תצטרך בשביל זה אבל זה קירור טוב למעבד ;)

אין לך מה לחשוש מאוברקלוק, אבל אם אתה בכל זאת חושש, אז תיאלץ לקנות לוח פשוט וזכרונות בסיסיים (533MHZ יספיקו בהחלט, במידה ואין אוברקלוק למעבד שבכותרת הדיון), אבל מעבד יותר חזק (אבל זה כבר תלוי לאיזה שימושים הוא מיועד ;)).

פורסם

תשמע, כעיקרון, המעבדים האלה של אינטל (סדרת ה-E4X00, אני מתכוון) באופן רשמי מיועדים למחשבים תקציביים, אבל שום דבר לא מונע מהם לעבור אוברקלוק ולהפוך למעבדים לא פחות חזקים מה-E6XX0, עם לוח בסיסי וזכרונות פשוטים (667MHZ, למשל), אתה יכול להביא אותם ל-FSB של 333MHZ, מה שאומר במקרה של המעבד שלי (E4300) תדר של 2.8GHZ, במקרה של המעבד שלך זה אומר 3.330GHZ, הדבר שאתה כן תצטרך בשביל זה אבל זה קירור טוב למעבד ;)

אין לך מה לחשוש מאוברקלוק, אבל אם אתה בכל זאת חושש, אז תיאלץ לקנות לוח פשוט וזכרונות בסיסיים (533MHZ יספיקו בהחלט, במידה ואין אוברקלוק למעבד שבכותרת הדיון), אבל מעבד יותר חזק (אבל זה כבר תלוי לאיזה שימושים הוא מיועד ;)).

מה אתה עושה צחוק?

למה שיקנה 533MHZ? המחיר אותו דבר בידיוק כמו 667MHZ אז למה שיקח 533? אפילו אם הוא לא מתכנן אוברקלוק... אין סיבה שלא יקח 667

(אני לא בטוח שמוכרים DDR2 533MHZ בכלל גם ככה)

פורסם
  • מחבר

אז ככה המחשב נועד לראות סרטים דרך המחשב בטלוויזיה

הפעלת משחקים קצת כבדים(היטמן ודומיו)

הפעלת כמה תוכנות במקביל כולל אתרי אינטרנט

אולי יש לך המלצה אחרת לשילוב של מעבד עם לוח אם?

אני אישית מעדיף אינטל מהנסיון ואסוס מההמלצות

המחשב הולך להיות בתקציב של עד כ 2500 שקל רק מארז וחלקיו הפנימיים

דיסק קשיח:WD 250 16MB

זיכרון:1 גיגה 667 MHZ של קינגסטון

כרטיס מסך:NVIDIA 7300 GS 256MB של GIGABYTE

צורב: דיוידי של LG

והדבר היחיד שנשאר לבחור זה המעבד והלוח אם בתקציב שנשאר.

המלצות טובות לשילובים יתקבלו בברכה...

[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 16:34:18

ועוד שאלה

מה דעתכם על המעבד ABIT IB9 ל E4400 ?

פורסם

שלום.

מארז..קיים כבר?

וספק,אם קיים אז איזה..?

פורסם
  • מחבר

לא מארז וספק עדיין חשבתי שאני אבחר בחנות זה פחות מדאיג אותי או שזה אמור להיות אחרת??

פורסם

הלוח אם ששמת (ABIT IB9) יאפשר גם עבודה, וגם אוברקלוק למעבד הזה, אפילו שהוא מבוסס על ערכת שבבים שהלא ממש מיועדת לאוברקלוקרים (945P, נדמה לי?).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל זהו לוח אם טוב?עם ביצועים טובים? לא ראיתי ביקורות על הלוח הזה והשאלה זה עם המעבד E4400 זהו שילוב טוב לדרישות שלי מהמחשב?

פורסם

כפי שניתן להבין מכרטיס המסך בעגלה שלי, אני בעצמי משחק משחקים. לשימושים כאלה הלוח אם וגם המעבד הם אחלה שילוב, שניהם זולים ועושים את העבודה אפילו לפני אוברקלוק ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה לעוזרים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים