עבור לתוכן

4121 Altec Lansing או ATP3

Featured Replies

פורסם

???

איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

ה4121 הם דגם יותר חדש,אני קניתי את ה 4121 לפני 3 שבועות ומאוד מרוצה מהם,אם כי כפתור הווליום קצת רגיש,שמעתי גם את הATP3 תאמת אישית לא שמתי לב להבדל גדול.חוץ אולי מעוצמה גדולה יותר.

פורסם

לאחר שקראת ביקורות רבות והשוואות בין שני הרמקולים הללו בפורומים מקצועיים אני יכול להגיד לך שה-ATP3 יותר טובים.

גם לי הייתה אותה התלבטות ולבסוף קניתי את ה-ATP3 ולא התחרטתי לרגע!

ממש רמקולים אדירים.. פשוט לא להאמין איזה איכות יוצאת מהם!

סאב מעולה שלא מזייף בעוצמות גבוהות שליטה על הטרבל והסאב, עיצוב יפה ומיקצועי יותר לפי דעתי מה 4121.

אצלי הם פועלים על כרטיס OB ישן ביותר ועדיין שומעים בהם מעולה גם בעוצמות גבוהות!!

לפני שרכשתי את הרמקולים האלו היו לי ריצפתיים עם מגבר (ללא סאב) ואני יותר נהנה מה ATP3 ממש כיף לשמוע בהם!

טובים בעיקר למוזיקה, ראיתי איתם כמה סרטים והם מעולים. כנ"ל גם במשחקים!

קנה לא תתחרט! :xyxthumbs:

פורסם

לא מדוייק כול כך.

הם אומרים שאין חיסרון ואין יתרון ושסה"כ זה יורש ראוי ל ATP3.

יש להם יותר ווליום אבל בטח בעוצמות גבוהות הוא מזייף, מה שלא קורה ב ATP3.

ואני כבר אמרתי מה דעתי, אחרי שבדקתי המון ביקורות וכתבות, ATP3 מנצח.. למרות זאת אני לא חושב ש-4121 דגם גרוע.

פורסם

נכון 2 המערכות דומות,ב4121 שופרו כול מיני דברים כמו שהוזכרו בכתבה,אבל גם בעוצמת גבוהות אין שום עיוותים אם היית קורא לעומק וכך גם אני יכול להעיד.

נסה לשמוע את 2 המערכות (לכותב הפוסט)

פורסם

לא שמעתי עם שניהם אבל דיברתי עם אנשים שממש מבינים בתחום ושמעו את שניהם!

פורסם

תיראה לכול אחד משהו נשמע יותר טוב פחות טוב,אנשים שבאמת מבינים יכולים לבד להעריך האם המערכת כשלהי טובה או פחות טובה,אבל לרוב האנשים לא ישימו לב להבדלים בין 2 המערכות כמו שאני אישית לא שם לב.הבעיה שגם בחניות לא ניתן לשמוע את מגוון הרמקולים לפני קניה,אני מציע לך תתקשר לחנויות באזור שלך ותשאל אילו רמקולים ניתן לשמוע,במחסני חשמל ליד צומת רגבה אם אתה מכיר יש את ה ATP3 לשמיעה.

פורסם

יש לי את שני המערכות האלו ואני אישית מעדיף את ATP3 בעיקר כי לדעתי הם מוציאים צליל קצת יותר נקי וצלול אבל 4121 יותר עוצמתיים וגם הסאב לדעתי יותר טוב בכל מקרה שניהם שווים את הכסף ואתה לא תתאכזב מאף אחד מהם שניהם מערכות מצויינות.

פורסם

זה גם מה היה בכתבה ה4121 בעלי סאב מורגש יותר ואילו בATP3 בעלי צלילי גבוהה יותר מורגש.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על ה4121 למרות שעדיין לא קיבלתי תשובה סופית.

תודה לכל מי שעזר...

פורסם

סבבה מה שלא תקנה מהם אתה בטוח תהנה.. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים