פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחרהוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדרהתקינו עליו XPהוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובדלא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכללכשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימושמה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלהאז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזההשם של הכרטיס קולTrident 4DWave DXואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PROהאם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר?אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתיתודה ויום טוב
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים לפני שאתה מוריד תיהי בטוח שזה אותו כרטיס קול ,ושהוא לא ob הכוונה שהוא בניפרד ולא על הלוח אם .אם היה לך sp2 אני מאמין שהוא היה מזהה אותו... http://www.driverfiles.net/Sound-Cards/Trident-Microsystems/4DWAVE-DX/download/page,show,17892,56,7,.html
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר הדריבר הזה יעזור למקרה שזה מובנה או לא מובנה??ו..אני לא מוצא באתר איפה בידיוק מורידיםומה הכוונה אם זה אותו כרטיס מסךשבדקתי במחשב דרך איזה תוכנה הוא רשם לי שהכרטיס מסך הואTrident 4DWave DXיש לזה גירסאות שונות או משהו?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אם אתה לא יודע אם הכרטיס לא מובנה /מובנה תוריד תוכנה evereset ולא רק תדע אלא התוכנה תרשום לך קישורים לכרטיס קול,אתה יכול לדעת אם הוא מובנה או לא ,מאחורי המארז אם הכניסות לכרטיס קול הם ממש ליד הכרטיס מסך,אז הוא לא מובנה.ואם הכניסות הם למעלה בפנל של הלוח אז הוא כן מובנה ללוח.בקישר שרשמתי לך זה רשום בצד ימין רשום Update drivers ואז תוכל להריד...
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר אם אתה לא יודע אם הכרטיס לא מובנה /מובנה תוריד תוכנה evereset ולא רק תדע אלא התוכנה תרשום לך קישורים לכרטיס קול,אתה יכול לדעת אם הוא מובנה או לא ,מאחורי המארז אם הכניסות לכרטיס קול הם ממש ליד הכרטיס מסך,אז הוא לא מובנה.ואם הכניסות הם למעלה בפנל של הלוח אז הוא כן מובנה ללוח.בקישר שרשמתי לך זה רשום בצד ימין רשום Update drivers ואז תוכל להריד...1)קודם כל הקישר להורדה לחצתי על Update drivers ואז זה ניכנס לhttp://www.drivershq.com/Home.aspx?af=driverfiles&bn=5אני מוריד את Driver Detective Trial שזה לא הדריבר עצמו זה תוכנה אחרתאז איך אני מוריד את הדריבר עצמו2)אם אני יתקין את הדריבר הזה והוא לא יעבוד מזה אומר?שהכרטיס מובנה/לא מובנה?או שאולי הדריבר לא טוב3)יש לי את התוכנה evereset ודרכה בדקתי את השם של הכרטיס קולאיפה אני רואה דרכה אם הוא מובנה או לא(המחשב די ישן פנטיום 3אז יש סבירות אם הוא מובנה/לא?)תודה
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים צירתי לך תמונת מסך .אתה רק מסובב את המארז ,ובקו 1 אם היציאות של הכרטיס קול הם למעלה (1 )אז הוא מובנה ללוח אם .ואם הקו 2 היציאות למטה אז הוא כרטים קול לא מובנה ללוח אם. אני מקווה שתבין עכשיו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר אוקיולגבי הדריבר שהביאו לי למעלה תראה בתגובה למעלה-לא הצלחתי להוריד אותווהוא מתאים למחשב שהכרטיס קול מובנה /לא מובנה?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.