פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסתמתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיסגם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסתניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר!החלפתי חוט לא עוזר!עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברתאולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT???אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPtעכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל יש מקש אחר שאיתו נכנסים לביוס???וועוד נקודה קטנה יש לשכן שלי מין כרטיס במחשב הישן שלו שעליו ממש יש יציאה של מדפסת [ואני לא מדבר על הברזל הזה שמתחבר אל הלוח]אולי זה יעזור??אני ממש חייב עזרה בנושא אבל אני מתבייש להגיד למה אני חייב עזרה!!תודה רבה שקראתם !!!
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים בשביל להכנס לביוס של לוחות אינטל לוחצים F2.הכרטיס יפתור לך את הבעיה אם זו בעיה עם הפורט, אבל עדיף שתחפש דרייבר ל XP קודם.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים הנה דרייבר לXPhttp://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/Supportdlsurvey.jsp?BV_SessionID=@@@@0959986524.1046026911@@@@&BV_EngineID=cadcghkdlkgjbfdmcfjgckidnk.0&download=ftp%3a%2f%2fftp.epson.com%2fdrivers%2fepson10543.exe&pn=EPSON+Stylus+C62&pc=Personal&ft=driver&returnpage=%2fsupport%2fsupDetail.jsp&returnparams=%26infoType%3dDownloads%26oid%3d14418%26prodoid%3d22966681&licenseoid=17774
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר בסוף זה היה כמו שחששתי הפרלל היה נעול בביוספשוט לא ידעתי איך נכנסים לביוס בלוח הזההוא לא היה אינטל פשוט היה מין שניה מוזרה בדיוק שצריך ללחוץ על הDELETE בשביל להכנסאקיצר הסיבה שזה היה כל כך דחוף כי כיום באבטלה אני עובד כטכנאי מחשבים בביתם פרטיםובושה אני יושב בבית של בן אדם חצי שעה בשביל לסדר לו את המדפסת בסוף התיאשתי וחזרתי לבית בבושת פנים ואמרתי לו שאני יביא מומחה מיוחדכמובן שלא היה שום מומחה אמיתי אלא לקחתי איתי חבר שהידע שלו אפילו קצת יותר פחות משליאבל בזמן הזה שקניתי חשבתי איך אפשר לפתור את זהבסוף הייתי בטוח שכל הבעיה זה בביוס רק צריך למצוא שיטה להכנס וזהוהכי מבאס היה לגלות שסך הכול כמו רוב הלוחות הייתי צריך ללחוץ על הDELETE [רק כמו שאמרתי בתזמון מדוייק כזה]ונסעתי וחזרתי לבית סתם על תקלה טפשית שכל ילד יודע לפתור אבל מה שכן התאכזבתי זה שאיך לא חשבתם על מה שאמרתי שזה נעול בביוסטוב לא נורא העיקר עשיתי כמה ג'ובותתודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.