עבור לתוכן

מי שהוריד את נורטון בדרך לא חוקית עכשיו ישלם!

Featured Replies

פורסם

ברור שכן...

פורסם

כמו כול הגנה, גם את ההגנה הזאת אני מניח שאפשר לפרוץ, אבל כאן זה לא המקום לדון על איך לפרוץ אותה.

יש עוד עשרות אנטי-וירוסים שמופצים ברשת, חלקם בחינם, חלקם לא.

NAV איננו האנטי-וירוס היחידי, תמיד יש אלטרנטיבות.

פורסם
סימנטק הולכת אחרי מיקרוסופט ומשלבת תהליך של הפעלת מוצר בתוכנת האנטי-וירוס שלה

והרי ברור שאי אפשר להשתמש בתוכנות מיקרוסופט ללא עותק חוקי שלהן והפעלה.... :lol:

פורסם

ואם אין לי אינטרנט ? מה זה הדבר הזה ? שילמתי 700 שקל על Windows xp ובגלל שאין לי אינטרנט אני ידפק ?

פורסם

אבל מיקרוסופט הצליחו במשימה הזאת, אף אחד עדיין לא פרץ את ה-Activation של XP.

פורסם

אתה תמיד יכל להתקשר למרכז ההפעלה של מיקרוסופט ולדבר עם עופר או פרדג' הנחמדים שיפעילו לך את המוצר ;)

פורסם

מה ? על מה אתה מדבר ?

פרצו גם פרצו את האמא של ה- Activation

פורסם

עוד לא קם האחד שהצליח לייצר תוכנה שאי אפשר להעתיק ולפרוץ

אולי נורטון יצליחו איפה שמייקרוסופט נכשלה

פורסם

אבל מיקרוסופט הצליחו במשימה הזאת, אף אחד עדיין לא פרץ את ה-Activation של XP.

תיתפלא אבל נפרץ כבר מזמן.

פורסם

מה ? על מה אתה מדבר ?

מייקרוסופט עשו שגיאות, הם שיחררו מספרים סידוריים של צריך לעשות להם Activation ובגירסאות ה-Corp שלה גם לא צריך לעשות Activation, אנשים אולי הצליחו להתחמק מזה ולהפעיל את XP בלי Activation אבל אף אחד עדיין לא פרץ את ה-Activation עצמו.

פורסם

i use a win xp home edition that the activitation request dosent even apear !

פורסם

מה ? על מה אתה מדבר ?

מייקרוסופט עשו שגיאות, הם שיחררו מספרים סידוריים של צריך לעשות להם Activation ובגירסאות ה-Corp שלה גם לא צריך לעשות Activation, אנשים אולי הצליחו להתחמק מזה ולהפעיל את XP בלי Activation אבל אף אחד עדיין לא פרץ את ה-Activation עצמו.

גילו את האלגוריתם שמייצר את הסיסמאות החוקיות, בזה ניתן לומר שהעסק פרוץ כי אתה יכול ייצר לעצמך קוד הפעלה בלי חיבור לאינטרנט ובלי להתקשר למרכז ההפעלה.

ברגע שאתה יכול לקחת WIמ XP ממדף של חנות ולהתקין אותו בלי להפעיל אותו בצורה שמיקרוסופט התכוונו זה נחשב פרוץ, וזה אכן ככה.

פורסם

מה ? על מה אתה מדבר ?

כאן אתה טועה ובגדול, הACTIVATION נפרץ ועוד איך גם גילו את המקור של החיפוש לACTIVATION, ואכן הוא נפרץ...

פורסם

חברים כל הגנה יש בשביל לפרוץ אותה! ;D

בשביל זה יש את הSP PATCH

שמאפשר לפרוץ הרי עם הוא מוחק את הסיסמה אז מי שבנה אותו מבין איך זה מבוסס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים