פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר ניסיתי את האחרון מנבידיהמה שמוזר הוא שכשאני מתקין עוד פעם דיירקט X, הוא פשוט לא מתקיןאבל אומר שההתקנה הסתיימה...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מוזר כי בדרך כלל בהתקנת משחקים אם הם דורשים DIRECT מסויים, אז הקובץ מצורף למשחק והוא שואל אם אתה רוצה להתקין אותו. לעניות דעתי בכל משחק שמכבד את עצמו זה קיים. במידה ולא, אני מצטרף לעצתו של yuraxp ותתקין את הקובץ הרצוי שוב, זה בטח יפתור לך את הבעייה...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר כאשר אני נמצא בהתקנה של ה DIRECTX ואני לוחץ "התקן" אז הוא לא מעביר שום תהליך וההתקנה כביכול הסתיימהיכול להיות שהמשחק חושב שאין לי DIRECTX מספיק עדכני במחשב,ולכן הוא נציג את הטעננ הזאתאני לא יודע איך לפתור את הבעיה, בהתחשב שבכל פעם אחרת שהתקנתי את המשחק, ההתקנה לא הראתה לי את הטענה הזאת
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הקובץ כן מתקין את עצמו אלא, שזה לוקח שניות והוא דורס את הקובץ הקיים. בכל מקרה האם אחרי התהליך אתה מצליח להריץ את המשחק?.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר לאחר התהליך אינני מצליח להתקין את המשחק התקיעה היא לא לאחר ההתקנה, מכוון שההתקנה לא מוכנה להתקדם אם אין לי את הדרוש (כשבעליל יש לי)
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תנסה להסיר את ה DIRECTX שמותקן אצלך דרך הוספה או הסרה, ולאחר מכן תתקין את האחרון זה יכול לעבוד. אתה יודע אם לא מנסים אז.....
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים ה DIRECTX לא נמצא בהוספה או הסרה של תוכניותלמה לא לתת תשובה מלאה???. מה קשה?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תלך לקבצי ההתקנה של המשחק ותבצע את זה:Right Click->Properties->Compatibilty->Tick V on "Run this program in compatibilty mode for:"->Windows 2000->Apply->OKתעשה את זה על הקובץ autoplay ועל ה קובץ setup עצמו. זה אמור לסדר לך את הבעיה, שהיא בעיה ידועה בכל המשחקים של EA.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר תלך לקבצי ההתקנה של המשחק ותבצע את זה:Right Click->Properties->Compatibilty->Tick V on "Run this program in compatibilty mode for:"->Windows 2000->Apply->OKתעשה את זה על הקובץ autoplay ועל ה קובץ setup עצמו. זה אמור לסדר לך את הבעיה, שהיא בעיה ידועה בכל המשחקים של EA.עזרת לי מאד.תודה ענקית.כמובן, תודה לשאר האנשים שתמכו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.