פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מצאתי בזאפ את זה:http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?ProductID=466אבל זה גירסה יפנית אבל יש בה ציפ אז השאלה שלי האם זה משנה משהו? כי ראיתי ששאר הגירסאות עולות 1000ש'ח יותר למה זה?ובעיקרון אני גם מתכנן לקנות LCD לאקסבוקס אז לא יהיה בעיה שזה NTSC? ואם יש לכם המלצה למסך בתקציב עד 5אלף זה יהיה אחלה תודהבבקשה תעזרו
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הענין הגדול ביותר עם הBOX הוא האחריות במקרה של תקלה (ויש).במכשיר הנ"ל אפילו לא כתוב מי נותן אחריות ולכמה זמן.אישית (במיוחד אחרי שראיתי שחבר תיקן כבר פעם אחת את הRROD), לא הייתי קונה בארץ בגלל החוסר יבוא רשמי של מיקרוסופט בארץ.כלומר , כך בחשבון שבכל רגע אתה עלול להישאר עם קונסולה לא תקינה שתעלה 400 ש"ח ומעלה לתקן , וזה גם יכול לקראת יותר מפעם אחת.ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים זה קונסולה יפנית זה אומר שתוכל לשחק רק במשחקים מיפן ומשחקים בלי הגנה אזורית בקיצור תיתרחק אם זה היה PS3 לפחות היתי יכול להריץ משחקי PS3 מכל אזור
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים לא ידעתי שיש כבר צ'יפ ל X360..עד כמה שידוע לי עושים לכונן DVD שלו פשוט עדכון קושחה..בכל מקרה, ממליץ לך לא לקנות X360. בשום גרסא שהיא..
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים קרירין - המחיר הוא לקונסולה עם צ'יפ.ליביוההגנה האזורית ב360 עדיין לא נפרצה גם לא אם ציפ
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים טוב לדעת קרירין , אם כך אז בכלל אפילו פחות משתלם.צ'יפ + מכשיר אמריקאי אם כן יהיה השילוב ה"טוב"
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים בקשר לטלוויזיה עד 5K... תבדוק את הסמסונג R81 '32, אני הולך לראות אותה עכשיו ואולי גם לסגור קנייה היום.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אבל הצי'פ לא פותח את כול האזורים כמו הצ'יפ לPS2? והאם אתם מכירים חנות אחרת אולי שאפשר לקנות מהם ושהם מקבלים צי'קים תודה
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים לא כרגע לא ב360 אולי לWII כן הצליחו לפתוח אזורים אבל גם בזה אני לא בטוח ב360 עוד לא יצא ציפ או פירצה פותחת אזורים
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים לא משנה מה הסיבה בפועלתיקנה היום 360 יפני תוכל לשחק רק במשחקים יפנים ומשחקים בלי הגנה חוקים או לא אין אפשרות להריץ מערבים מוגנים ביפני נכון להיום
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר הקטע הזה של אי אפשר להריץ משחקים יפנים בקונסלה אירופאית ולהפך תקף גם בפריצת תוכנה שעושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.