פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה:windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר מצטער על הטעות הפרטים הם לא על הצורב אלא על ההארד דיסק שלי התבלבלתי...הוא של NEC AD-7173A
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים כן באמת תהיתי ממתי WESTERN DIGITAL עושים צורבים...יכול להיות שהתקנת כמה תוכנות צריבה ויש התנגשות.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים תנסה גם אותו למחוקיש גם את התוכנת צריבה שמובנית בווינדווס, יכול להיות שזה מתנגש.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אוקיי, תנסה את זה, כנס ללוח בקרה -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICESתמצא את IMAPI CD BURNINGתעשה לו STOP ו DISABLEתראה אם זה הסתדר לך.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר זה בכלל לא עובד... :s05:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2007 בשעה 17:43:37אז ככה... ניסיתי להפעיל את זה כשרוקסיו מותקן לא הלך... ניסיתי כשהוא לא... לא הלך... ניסיתי גם כשרוסקסיו לא מותקן לא להפעיל אותו וזה לא הלך... ובסוף יצא שרק מחקתי את הרוקסיו...
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אם יש לך צורב של NEC הייתי מנסה דיסקים R+ ולא -יש ל NEC הרבה בעיות, אתה מוזמן לחפש פה בפורום[br]פורסם בתאריך: 2.08.2007 בשעה 19:40:39זה בכלל לא עובד... :s05:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2007 בשעה 17:43:37אז ככה... ניסיתי להפעיל את זה כשרוקסיו מותקן לא הלך... ניסיתי כשהוא לא... לא הלך... ניסיתי גם כשרוסקסיו לא מותקן לא להפעיל אותו וזה לא הלך... ובסוף יצא שרק מחקתי את הרוקסיו...תנסה אולי להפעיל את ה SERVICE הזה... ולצרוב דרך הסייר של הווינדווס
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אם יש לך צורב של NEC הייתי מנסה דיסקים R+ ולא -יש ל NEC הרבה בעיות, אתה מוזמן לחפש פה בפורום[br]פורסם בתאריך: 2.08.2007 בשעה 19:40:39תנסה אולי להפעיל את ה SERVICE הזה... ולצרוב דרך הסייר של הווינדווסכן אני יודע על NEC צורביהם ובעיותיהם....אם תקרא שוב תבין שכן הפעלתי את הSERVICE בסוף הבעיה נפתרה (עדיין לא הבנתי איך מדוע ולמה אבל היא נפתרה...) הסרתי את ROXIO ואז התקנתי שוב... והכל הסתדר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.